14 Nisan 2007 Cumartesi

SaC Ve Kepek PyoblemI.....

Evde kolayca hazirlayacaginiz karisimlar, saclarinizi guclendiriyor Evde kolayca hazirlayacaginiz karisimlar, sac kepegi probleminize son verirken, sac yapisini da guclendiriyor.
Isirgan otu, sorunlu saclarin da ilaci. Ayrica isirgan otu, ergenlik sivilcelerini yok ediyor, saclari canlandiriyor, dokulmesini onluyor ve kepegi gideriyor.

* Yarim litre taze kaynatilmis su icine, 5 poset isirgan otu cayini ilave edin. Kabin agzini kapatin ve 5-10 dakika demlendirip, sogutun. Elde ettiginiz bu infuzyonu saclarinizi yikayip duruladiktan sonra durulama suyu olarak kullanin. Sac diplerine yapacaginiz masaj, zaman icinde sac kaybini onler, saclari guclendirir ve kepek olusumuna engel olur. Ayrica bu karisimi tonik olarak kullandiginizda cildiniz de sikilasir.

* 100 gram dulavrat otu koku, 100 gram isirgan otu koku ve 60 gram simsir agaci yapragini 2 litre sirke icine birakin. Bitkileri 8 gun sicak bir yerde dinlendirdikten sonra suzun. Elde edeceginiz siviyla kafa derisine masaj yapin. Bu masaji duzenli yaptiginiz taktirde saclariniz guclenir ve parlaklasir.

* Kafa derisi kasintisina karsi 1 litre elma sirkesini kaynama derecesine kadar isitin (Ama kaynatmayin) ve icine 1 avuc dolusu isirgan otu yapragi ekleyin. 15 dakika demlendikten sonra suzun. Daha sonra saclarinizi bu suyla durulayin ve kafa derisine masaj yapin. SAC KONULAYINDA YAYDIMCI OLABILECEGIMI SOYLEMISTIM DIMI

Hiç yorum yok: