12 Nisan 2007 Perşembe

Bel Agrilarina 1-2 saat icinde son!...

Bel agrilarina bir-iki saat icinde son
Turkiye'de uygulamaya baslanan 'radyofrekans' yontemiyle, bel agrilari sadece bir-iki saat icerisinde gideriliyor.

Toplumda oldukca yaygin olarak gorulen ve neredeyse tum sosyal hayati etkileyen bel agrilari artik tarihe karisacak. Eger boyle bir rahatsizliginiz varsa, yeni uygulanmaya baslanan 'radyofrekans' yontemiyle tedavi olduktan birkac saat sonra cikabilecek ve ertesi gun isbasi bile yapabileceksiniz.

Dunyada en cok rastlanilan ve kisilerin en fazla sikayetci oldugu rahatsizliklardan biri olan bel agrilari, artik radyofrekans ismi verilen yontemle bir gunde tedavi ediliyor ve hasta ertesi gun isbasi yapabiliyor.

Genellikle gecici olan ancak toplumun %25'sini hayat boyunca huzursuz eden bel fitigi hastaliginda en buyuk sikinti ise ameliyat edilemeyecek kadar kucuk olanlardi. Ancak simdi tum dunyada uygulanan radyofrekans yontemini Turkiye'de Op.Dr.Aybars AKKOR ve Op.Dr.Gokhan OZCINAR'in girisimleri sayesinde yurtdisina gitmeden uygulayarak agrisiz bir hayata kavusabilirsiniz.

Bel fitiginin ilerlemis evrelerinde cesitli mikrodiskektomi yontemleri ile ameliyat ediyor ve hastayi bu istiraptan kurtariyoruz ancak cogu kisi bu kadar sansli olmuyor cunku "bazi bel fitiklari maalesef ince ince hep sizlar ve kisiyi oldukca rahatsiz eder. Ancak bunlar ameliyat edilemeyecek kadar da kucukturler. Biz bunlari simdi radyofrekans yontemiyle cok kisa surede agrisiz gunlere kavusturuyoruz." Bel fitigi sadece agri yada uyusukluk meydana getirdigi takdirde, bu tip hastalara ilac ve istirahat tavsiye ediyoruz. Ancak bununla agrilarindan kurtulamayan kisilere egzersiz veriyoruz.

Nitekim bu da bazi hastalarda etki etmiyor, son olarak da hastalarimiza radyofrekansi tavsiye ediyoruz.

Operasyon icin hastanede kalma gibi bir durum yok hastalarin hepsi ameliyat sonrasinda yuruyerek eve gidebiliyor. Radyofrekansta, hastanin omurgasinda diskin icini isitiyoruz. Bu isitmanin etkisiyle fitik buzusuyor. Buzustugu zaman icindeki agriyi meydana getiren sinirler bloke oluyor ve agri gideriliyor. Ayrica fitik buzustugu icin sinir ve omurilik uzerine baski azaliyor. Operasyon ozel goruntuleme yontemleri altinda 15-20 dakika suruyor ve sadece uygulamayi yaptigimiz bolgeyi hafifce uyusturuyoruz.

Hiç yorum yok: