26 Nisan 2007 Perşembe

Erkekler yatakta ne ister?

Sevismenin basarisi orgazm sayisi ile degil, getirdigi tatmin ve mutlulukla olculur. Erkek de en az kadin kadar begenildigini istendigini bilmek ister.


Kadinlar sevisme sirasinda aktif olmayi ayip saydiklarindan ya da bunu tamamen erkegin gorevi olarak gorduklerinden sevismede atak olmak, her iki ese de zevk vermek isini erkege yukler.

Bircok kadin kendisine ve esine zevk vermek konusunda bedenini teslim etmekten ote bir caba gostermez. Kadinin bedeni erkegi uyarabilir ama onun tatmin olmasina yetmez. Bu yuzden, kadinin da sevismeye katilmasi, hevesli olmasi ve sevgi gostermesi gereklidir.

Erkekler de ilgi ister

Her kadin bir erkegin dikkatini nasil cekecegini, gizli zevkler vaat etmesini, istegini belli etmesini, davranislariyla umut vermesini bilir. Ancak sadece bir erkegi elde etmek istediginde ya da bir baska kadinla rekabet ettiginde bu davranislari uygular.

Oysa erkekler de tipki kadinlar gibi arada sirada da olsa bastan cikarilmak ister. Bir erkegi tanimak demek onu nelerin uyardigini bilmek demektir. Gidip kucagina oturmak, karsisinda cekici bicimde soyunmak, arzu dolu bakmak, sevgi dolu sozler soylemek cinsel heyecan uyandirabilir.

Ona iltifat edin

Kadin kendi bedeninin zevk verdigini, teninin yumusakligindan, goguslerinin dolgunlugundan, kalcalarinin kivrimindan hoslandigini hep duymak ister de erkeginin de boyle istekleri olabilecegini dusunmez nedense. Oysa erkek de gorunusunun, omuzlarinin genisliginin karninin duzlugunun, bacaklarinin adalesinin, teninin kokusunun begenildigini duymak ihtiyacindadir. Gorunusu yakisikli olmasa da mutlaka guzel bir tarafi vardir ve bu tarafin begenildigini duymak erkegi cok mutlu eder. Ask oyunlarina tam olarak katilan bir kadin esinin bedenini ne kadar begendigini, sevdigini, heyecanlandirdigini gostermelidir. Duyduklarin dokunarak, kelimelere dokerek ifade etmeyi ogrendikce esini fiziksel bir varlik olarak daha iyi tanimaya ondan daha cok zevk almaya baslar.

Bol bol opun

Kulak memelerini hafif hafif isirmak erkegi cok cabuk uyarir. Erkek ensesinin, boynunun, omuzlarinin, sirtinin, kalcalarinin, gobeginin oksanmasindan da hoslanir. Cani yanmadigi surece isirilma da hosuna gider.

Gobek deligi ile bacaklarin ust ic bolumleri de genellikle duyarli olur. Erkek govdesinin en duyarli organlari ise penis ile testis torbalaridir. Ayni zamanda en cabuk incinen yerler de yine bu organlardir. Bazi erkekler penislerine dokunulmasini istemezler cunku meni akimini denetim altina alamazlar ama tecrubeli ve kendilerini tutabilen erkekler penislerinin elle oksanmasindan buyuk zevk aldiklarini soylerler.

Hiç yorum yok: