26 Nisan 2007 Perşembe

Erkekler Ozgur Sever

Iliskilerde gorunen o ki rahat olan kadinlar, gunumuzde bir adim onde gidiyorlar! Iste sebepleri...

geleneklerine ve kurallara bagli bir kiz mi daha sanslidir, yoksa avantaj rahat kiz modelinde midir dersiniz?

Rahat kadinlar her aksam sevgililerini gorebilir, onlarin kendisinden uzaklasmasina firsat vermez, birlikte ozgurce zaman gecirebilirler. Gece disari cikmaktan hoslanan erkek tipi, bu tarz kadinlardan hoslanir ve onlardan birini partner olarak yaninda gormek ister. Dolayisiyla sosyal hayati renkli bir adamin gozu rahat kadinlarda olacaktir!

Erkekler rekabeti severler. Otomobillerini, kiyafetlerini, harcadiklari parayi hemcinslerine ustunluk kurmak icin kullandiklarina sikca rastlanir. Rahatlikla yanlarinda tasiyabilecekleri, ayni zamanda bakimli ve goz alici bir kadin gozbebekleri olacaktir! Iyi kizlari boyle adamlarin yaninda gormek guctur.

Iyi aile kizlari sinirlarini bilirler ve karsilarindakinin de kendi sinirlarini bilmesini isterler. Ancak unuttuklari onemli bir nokta vardir: Erkeklerin anneye degil, sevgiliye ihtiyaci oldugu! Aksam bir barda partnerinize nasil icmesi gerektigini surekli soylerseniz, bundan hoslanmayacaktir. Halbuki rahat kadinlar adi uzerinde "rahat"tir. Nasil ictigi, ne kadar hesap gelecegi partnerini baglar, onu degil! Kendisine karisilmayan erkek ise mutluluk yumagina donusur.

Erkekler sik sik aramaktan ve aranmaktan pek hoslanmazlar; hele bu kusurlarini (!) sikca yuzlerine vuran iyi kizlardan cabucak sikilirlar. Onlari kendi haline birakan rahat kadinlara ihtiyaclari vardir.

Iyi aile kizlarinin satir aralarina sikismis mesajlari, erkeklerin ilgi alanina girmez! Ne istedigini dogrudan yuzlerine soyleyen kadinlar onlar icin hep bir adim ondedir.

Erkeklerin surekli ne dusundugunu ogrenmeye calisan kadinlar, partnerlerinin canini sikmaktan oteye gidemezler. "Ne dusunuyorsun? Canin mi sikkin" gibi sonu gelmez sorular, sikintilarini daha artirir. Oysa rahat kadinlar, erkegi kendi haline birakir ve onlari kendiliginden konusturmayi basarirlar.

Konusmalarinin arasina sik sik "evlilik" kelimesi serpistiren kadinlar, erkeklerin gozunu korkutur, dahasi onlarin kendilerinden uzaklasmasina sebep olur. Iyi aile kizlari kendilerini tutamaz ve iliskilerine bir ad koymaya bayilirlar. Rahat kadinlar icinse sonuc degil, birlikte gecirilen guzel zamanlar onemlidir.

Hiç yorum yok: