10 Ocak 2008 Perşembe

CRR’nin ocak ayý programý

İSTANBUL - CRR’den yapılan açıklamaya göre, 15 Ocak’ta başlayacak ve 31 Ocak’a kadar devam edecek program şöyle:* 15 Ocak; yeni albümleri için hazırladıkları eserlerin bazılarını ilk kez seslendirecek olan ve 2 konuk sanatçıyla birlikte 8 sanatçıdan oluşan “Yansımalar” grubunun konseri.
* 16 Ocak; Yaklaşık 400 yıllık müzik yaratılarının seslendirileceği “Ayangil Türk Müziği Orkestra ve Korosu Erken Müzik Birimi”nin konseri.
* 17 Ocak; “Tende Canım” ile saz ve sözlü eserleri Şah Ney düzenine göre icra edecek Süleyman Erguner’in konseri.
* 18 Ocak; Kemanıyla 13 adet Longa ve Sirto’nun modern düzenlemelerinin yer aldığı “İstanbulin” adlı yeni albümünden parçalar seslendirecek Cihat Aşkın’ın konseri.
* 19 Ocak; 3 yaşında, piyano öğretmeni olan annesiyle müziğe başlayan, 12 yaşında ilk konserini veren ve klasik müzik çevresinde “İspanyol Piazzollası” olarak adlandırılan Miriam Mendez’in “Bach por Flamenco” konseri.
* 21 Ocak; Avrupa’da bugünün müziğine kendisini en çok adayan yorumculardan biri olarak tanınan Ewa Kupuic’in piyano resitali.
* 22 Ocak; CRR Türk Müziği Topluluğunun “İstanbullu Eğlenceler” adıyla operet ve revü şarkıları konseri.
* 23 Ocak; Ahmet Özhan’ın “Beklenen Şarkılar” konseri.
* 24 Ocak; Şefliğini Cem Mansur, solistliğini de viyolonseliyle Adrian Brendel’in yaptığı Akbank Oda Orkestrasının “Montaj Sanayi” konseri.
* 25 Ocak; Kamil Coşkun şefliğinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrasının konseri.
* 26 Ocak; Beethoven, Schubert, Bartok ve Elliott Carter gibi birbirlerinden çok farklı tarzdaki bestecilerin eserlerine hayat vermeleriyle tanınan “Juilliard Quartet” dörtlüsünün konseri.
* 27 Ocak; Şef Rengim Gökmen yönetimindeki CRR İstanbul Senfoni Orkestrası ve viyolonseliyle Natalia Gutman’ın konseri.
* 28 Ocak; Ayşe Tütüncü’nün “Piyano Perküsyon Grubu” ile konseri.
* 30-31 Ocak; Zeynep Tanbay Dans Projesi ve Fazıl Say’ın “Özel Etkinlik” konseri.

Hiç yorum yok: