23 Nisan 2007 Pazartesi

ONEMLI...Erkeginizi Cildirtin!!!!!!!!!

Seni deliler gibi istiyorum" dedigini duymak ister misiniz? O halde biraz cilgin olun! Bu ilkeye gore hareket edenler icin hep "kotu kiz" kavrami kullanilir, ama ne hikmetse kotu kizlarin arkasindan bir duzine erkek kosar. Erkekleri nasil oluyor da bu kadar cekebiliyorlar, hic dusundunuz mu? Yazimizda birkac "Kotu kiz" davranisindan bahsedecegiz. Bunlar hem hosunuza gidecek hem de denedikten sonra siz de "sicak kadin" kategorisine gireceksiniz.


Etkileyici giyinin!
Erkekleri kendinize cekmek istiyorsaniz, giyim tarzinizin onemini bilmelisiniz. Poponuzu ancak kapatabilen etekler, goguslerinizi neredeyse acikta birakan bluzlar basit kizlara kalsin, siz daha etkili bir yontem deneyin! "Hot Relationships" (Sicak Iliskiler) adli kitabinda yazar Tracey Cox soyle bir yontem oneriyor: "Ilk goruste kiyafetleriniz cok normal olabilir, ancak gizli yonleri yaninizdaki erkegi cilgina cevirebilir. Iste o gizli ayrintilari en beklenmedik zamanlarda aciga cikarin."

Gereksiz aksesuvarlardan kurtulursaniz sevgiliniz ayaklariniza kapanir. Ic camasiri giymeden bir yere gitmek ani maceralara acik olmak demektir. Bazi durumlarda ise, vucudunuzu ortulu tutmak da heyecan verici olabilir.

Cok etkili bir yontem daha: Onu korkutun, sonra endiselerini giderin. Bir an sizi cok basit gorecek, ama oyle olmadiginizi anlayinca ayaklariniza kapanacak.


Erotik Konusun!
Herhangi bir konuyu konusur gibi yatak konularina girin, erkeginiz cok etkilenecektir.


O kadar acik olamayanlarin uzulmesine gerek yok: Dogru ses tonuyla, dogru bakislarla soylenen basit cumleler bile basdondurucu olabilir: "Exhibitions for the Shy" (Utangaclar Icin Teshirler) adli kitabinda yazar Carol Queen birbirinden etkileyici yontemler oneriyor: "Diyelim ki yemek yediniz. Bitirdikten sonra, en seksi bakisinizla ve elinizi bacaklarina koyarak h�l� ac oldugunuzu soyleyin. Mesajinizi anlayacaktir."

Onu heyecanli bir bekleyis icine surukleme yontemi de oldukca etkili. Isyerine bir e-posta gonderip sunlari yazin: "Aksama sana ne yapacagimi bir bilsen..." Bu e-postayi alan erkegin gun boyu aksamla ilgili fanteziler kuracagindan emin olun!

Herkesin icinde yuregini hoplatin!
Terbiyeli kizlar toplum icindeyken opusmez, erkeklerine sarilmaz. Siz siz olun, "Kotu kiz" kurallarini uygulayin! Sizin kadar sicak bir kadini elde ettigi icin erkeginiz kendinden gurur duyacaktir. "The Bad Girls Guide to Getting What You Want (Kotu Kizlarin Istediklerini Elde Etme Rehberi) adli kitabinda yazar Cameron Tuttle, "Cinsel arzularinizi herkesin icinde ifade etmek sizi cilgin ve istedigini koparan bir kadin olarak gosterir. Erkeginiz ise, size karsi koyamaz" diyor.


Bir daha disari ciktiginizda, sosyal kurallara fazla takilmayin ve ellerinizi erkeginizin gomlegine sokmaktan cekinmeyin. Restoranda otururken masa altindaki ayak oyunlarini unutmayin: Ayaklarina dokunmakla sinirli kalmayin, ara sira ayaginizla bacagindan yukari, bildiginiz yere ulasin. Kalabalik yerlere gittiginizde her firsatta goguslerinizle sirtina veya kollarina dokunun.

Yatakta sert davranin!
Tatli, yumusak romantizmin tadini herkes bilir, biraz vahsi olmayi denemeye ne dersiniz? Yatakta hircin olmak erkekleri bastan cikarir.


Bir Zeyna ile sevismek erkeklerin testesteron seviyesini yukseltir. Bunun aciklamasini "Triks: More Than 125 Ways to Make Good Sex Better" (Iyi Seksi Mukemmel Sekse Donusturmenin 125'ten Fazla Yolu) adli kitabinda yazar Jay Wisseman su sekilde yapiyor: "Bazi erkekler kadinlardan yumusak dokunuslar bekler ve vahsi kadinlarla karsi karsiya kalinca bunun tadini cok farkli bulurlar. Opusurken dudagini isirin, zevkten sirtini tirnaklarinizla cizin, hayatinda gordugu en vahsi kadin siz olacaksiniz. Termik yontemler de oldukca etkili: Sicak bir seyler icip isinmis dudaklarinizla vucuduna dokunun veya buzdolabindan bir seyler ictikten sonra agzinizi onun sicak taraflarina degdirin. Hissettigi urperti zevkini ikiye katlayacak.

Bir Bond kizi olun!
Erkekler liderligi ellerinde tutmayi tercih ederler, ancak bir dusunun: Hangi erkek "Temel Icgudu" filmindeki gibi bir kadinin eline dusmek istemez ki?


Hic dugme acmadan ayni sonuca varabilirsiniz. Guc kullanmaniza gerek yok. Yataktayken kolunu basinin uzerine sikistirin ve hareket etmesini engelleyin veya eve dondugunde kravatindan tutarak onu yatak odasina surukleyin. Onu esir aldiktan sonra iskenceye baslayin: Vucudunun her yerini opun, yalniz asil istedigi yeri unutun. Esiriniz merhametiniz icin bagirirken, siz de bu sovun tadina varin! Bir daha sizden korkmasi gerektigini anlayacak!

Kendi seks filminizin yonetmeni olun! Erkekler neden "Kotu kiz"lari bir turlu unutmazlar, biliyor musunuz? Cunku onlarin kendilerine ozgu seks davranislari vardir ve o tat erkeklerin damaklarinda kalir! "Bazi kadinlarin gulus ve giyim tarzlari o kadar farklidir ki erkekleri onlari asla unutamazlar. Kaldi ki yatakta ozel hareketleri olanlar hayatta unutulmaz. Siz de kendinize ozgu bir tarz yaratin, erkeginiz sizi diger kadinlardan farkli gorecektir.

Yatakta ozel bir ustaliginiz olmasi gerekmez. Biraz dikkat, biraz da yaraticilik yeterli. Pozisyonlari dikkatle izleyin, size en cok hangileri uyarsa onlari gelistirin. Kaliplarin disinda cikin: Yeni pozisyonlar yaratmak sizin elinizde! Degisik bir pozisyon buldugunuzda ona bir isim takin. Goreceksiniz ki erkeginiz koydugunuz ismi hemen hatirlayacak ve sizi dusundugunde hemen icat ettiginiz pozisyon aklina gelecek.

Gece boyunca devam!
Kotu kizlar seks yapmaz, seks maratonuna katilirlar! Saatlerce dans edip, sevisip, striptiz yapip tatmin olurlar ve tatmin ederler. Gun isiyana kadar onunla sevismek sevgilinize sunu gosterir: Hicbir sey, is sorumluluklariniz bile ona olan tutkunuzdan once gelmez. Daha da fazlasi, atesli geceniz ikinizin sirri olarak kalip, ikinci gun hep gozunuzun onunde olacaktir.


Kas agrilari cekmemek icin, surekli pozisyon degistirin. Ara sira hizi da degistirin: hizli tutkulu raundlar icin sizin ustte oldugunuz pozisyonlari tercih edin, romantik sevismeler icin yan yana uzanin. Kendinizi veya sevgilinizi yorgun hissettiginizde oral sekse gecin. Bu seks vucudunuzu daha az kullanarak, ayni zevke ulastirir ve bu sirada dinlenme firsati bulursunuz.

Asagidaki durumlari siz de yasiyorsaniz, bir seyler yapmanin zamani gelmis demektir!
  • Yataga pijamalarla gelirse ...
  • Siz yataga dergiler ve kitaplarla gelirseniz ...
  • En iyi arkadasiniz sizden seks konusunda tavsiyeler isteyince, en son sevistiginizgunu hatirlamazsaniz....
  • Seyretmediginiz film yoksa...
  • Bir ciftle birlikte disari ciktiginizda birbirlerine kur yapmalari size sacma gelirse...
  • Ic camasir magazalarina girdiginizde, seksi modellere degil, ucuzlukta olanlara bakiyorsaniz...
  • Sevgilinizle bir partiye katildiginizda, biri size ne kadar zamandir evli oldugunuzu sorarsa...

1 yorum:

Unknown dedi ki...

En önemlisi değişik seks pozisyonları deneyin

seks pozisyonları - ayakta
http://www.loranbase.com/idx/0/071/article/Sex-Positions--Standing.html

alışılmadık seks pozisyonları
http://www.loranbase.com/idx/0/072/article/Sex-Positions--Other.html

seks pozisyonları - erkek üstte
http://www.loranbase.com/idx/0/070/article/Sex-Positions--Man-on-Top.html

seks pozisyonları - hatun üstte
http://www.loranbase.com/idx/0/043/article/Sex-Positions--Woman-on-Top.html

oral seks pozisyonları
http://www.loranbase.com/idx/0/041/article/Sex-Positions--Oral-Sex.html