23 Nisan 2007 Pazartesi

Erkeklerin Seks Yalanlari !!!

Yatak odasini bir "arenaya" benzetirsek, "skor" hesaplarina da sasirmamamiz gerekiyor. Bu arenada, bir takim stratejilere de goz yumacagiz oyle degil mi?

Amac skoru yukseltmek olunca... Skor falan bir yana, erkekler yatak odasina hangi yalanlari soyluyor? Bunu kadinlar merak ediyor haliyle. Dolayisiyla da, kadinlar, yatakta "vucut dili"ne cok onem veriyorlar. O yuzden erkekler ne soylerse soylesin, vucut diliyle soylemlerini tutturamazlarsa bu yalanlar ortaya cikiyor, ona gore! Bakalim erkekler, yatakta ne tur yalanlar soyluyorlarmis?

Bir erkekle yataga gireceksiniz diyelim. Ve bu ilk kez olacak. Bu erkek, kocaniz ya da sevgiliniz olabilir. Peki, o yatakta nasil biri haline gelecek? Kurt mu olacak, yoksa kuzu mu? "Aman, sapik mapik olmasin" derken o an geliverir. Fakat akla kara ortaya cikmaz. Yalanlar soylenir ama kimse cakozlamaz. Isterseniz bu yalanlara gecmeden once, "deneyimlerin suzgecini" eleyelim ve bunun sonucunda ortaya cikan bazi gerceklerin altini cizelim. (Elbette, bunlar sadece bir fikir. Dogru ya da yanlis olup olmadigina siz karar verirsiniz. Eger katilmiyorsaniz da bize yazarsiniz, birlikte tartisiriz.)



Hiç yorum yok: