23 Nisan 2007 Pazartesi

Erkekler nelere tahammul edemez?

Erkekler en ufak bir nedenden dolayi bile kadinlardan uzaklasabilirler. Iste en yaygin soguma nedenleri...

Dedikodu: Erkekler surekli baska kadinlarin gorunumleri ve yaptiklari hakkinda konusan kadinlardan hic hoslanmazlar. Kendilerini boyle kadinlarin yaninda rahat hissetmedikleri gibi, bu davranisi aptalca bulurlar.
Servet duskunlugu: Hic bir erkek esas cekici olan seyin cuzdani oldugu dusuncesinden hoslanmaz. Hatta 'ne is yapiyorsun?' sorusunu bile 'ne kadar paran var' diye algiladiklari da gorulur.

Kendinizi bitirmeyin
Kiskanclik: Bu kadinin kendi kendini bitirmeye baslamasidir. Bir erkege yakin olmanin yollarindan birisi ona ozgurlugunu vermektir.
Surekli beraberlik: Bazi kadinlar yanlarinda erkekleri olmadan hicbir sey yapamazlar. Ne sinemaya gidebilirler, ne de restorana... Yapacaklari her seyde erkeklere baglidirlar ve gunde 10 kez ararlar. Bu tur davranislar da erkekleri tam anlamiyla deli eder.
Dirdir: Surekli elestiren ve hicbir seyi begenmeyen kadinlar da erkekleri canindan bezdirir.
Eski asklardan konusmak: Bir kadin surekli eski iliskisinden bahsederek yanindaki erkege ya onu yeterli bulmadigi ya da eski askini unutamadigi izlenimini verir. Bu da erkege edilecek en buyuk hakarettir herhalde...

Probleminizi cozun
Kronik sizlanmalar: Surekli bir derdinden bahseden kadinlar karsilarindaki erkegi yorar ve sikarlar. Cunku erkek, kadinin problemini mutlaka kendisinin cozmesi gerekiyormus gibi bir hisse kapilir.
Sacmalamak: Kuaforunun ne soylediginden ya da baskalarinin ne giydiginden, nerelere gittiginden bahsetmek ve daha kotusu bunu surekli kilmak yerine icinde kadin ve erkegin birlikte ilgilenebilecegi konu basliklari bulmak daima daha iyidir.
Bekletmek: Bilinen en yaygin kadin hastaliklarindan biri de bekletmektir. Bekletmeyi aliskanlik haline getiren kadinlara tavsiyemiz bundan bir an once kurtulmalari..

Hiç yorum yok: