23 Nisan 2007 Pazartesi

Erkeklerin Kadinlar Hakkinda Bilmedigi 10 Sey


1) Erkekler, kadinlarin bazen diger zamanlardan biraz daha fazla ilgi beklediklerini hissedemezler. Biraz daha fazla ilgi kirilan bir kalbi bile onaracaktir.
2) Erkekler, kadinlarin bazi durumlarda istediklerini cok zekice bir yolla yapabildiklerini bilmezler. Her kadinin istediklerini yaptirtmak icin birbirinden kurnazca numaralari vardir. Erkeklerin tahmin ettigi kadar saf bir kiz yoktur.
3) Kadinlar bir takim seyleri inanilmaz alttan alirlar. Hicbir erkek kadinin alttan aldiginin farkina varamaz. Tartismalarin alt yapisinda genelde bu vardir.
4) Ev isleriyle ugrasmaktan cok yorgun dustuklerinde bile erkekler, kadinlarin maruz kaldiklari bu Cin iskencesini gormezden gelerek azimle evin durumundan yakinirlar.
5) Kadinlarin kumandayi ele gecirdiklerinde neler yapabileceklerini ve bundan nasil bir huzur duyabileceklerini bilmezler.
6) Arabayi kadinlar kullanirken erkeklerin yaptiklari elestirileri, kadinlar aslinda duymazdan gelirler. Kadinlar ehliyetlerinin cikletten cikmadigini bilirler.
7) Erkekler, taciz edilen kadinlarin neler hissettiklerini asla bilemeyecekler. Gundelik hayatta kadinlari taciz etmeye bir marifetmis gibi devam edecekler.
8) Erkekler, kadinlarla kavga ederlerken, guler yuz ve tatli dille her seyi halledebileceklerini bir turlu fark edemezler. Bozulan iliskilerdeki temel sorun belki de guler yuz eksikligidir.
9) Erkekler, futbol seyrederken kadinlarin neler hissettiklerini anlayamazlar. Varsa yoksa tuttugu takimin galip gelmesidir, akillarindan gecen... Televizyonda mac seyreden bir erkek, yanindaki kadinin degerini coktan unutmustur.
10) Bu dokuz maddenin dokuzunun da gecerli oldugu yerlerde bile, erkekler aslinda hakli olduklarini savunurlarken, yinede kadinlarin hissettiklerini hicbir zaman bilemeyecekler..


Hiç yorum yok: