5 Ağustos 2009 Çarşamba

Eylül'de vizyonda

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde çekimleri tamamlanan ''Konak'' adlı korku-gerilim filminin, eylül ayında vizyona gireceği bildirildi.

Filmin yapımcısı Gonca Elmas Akay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok iddialı çektikleri filmde rol alan oyuncuların övgüler alacak ( matlup, algı, takanak ) performans sergilediklerini söyledi.

Filmde Paşhan Yılmazel, Ogün Kaptanoğlu, Kerem Fırtına, Sevil Uyar, Damla Debre ve Öykü Akay'ın yanı sıra dünyanın en ( arz, işaret, genişlik ) genç kainat güzeli Almeda Abazi'nin de rol aldığını ifade eden Akay, şöyle konuştu:

''Filmin yönetmeni Cem Akyoldaş profesyonel, işini iyi yapan birisidir. Genç oyuncularımız da çok başarılı. Bu isimler filmden sonra ülkemizde çok konuşulacak. Abazi'nin bu ilk filmi olmasına rağmen profesyonel oyunculara taş çıkartırcasına performans sergiledi. Abazi, çoğu tehlike ( korku, muhatara, ateş ) dolu sahnelerde dublör kullanmayarak kendisi oynamayı tercih etti. Filmin İstanbul ve Safranbolu'daki çekimleri tamamlandı, şimdi montaj ve tanıtım işleri yapılıyor. Cin, peri, şeytan veya psikopat katiller olmadan da gerilim korku filminin yapılabildiğini gösterdiğimiz filmimiz, eylül ayında vizyona girecek.''

-FİLMİN KONUSU-

'Bedelini ödeyebileceksen suç işleyebilirsin'' önermesinden yola çıkan filmin konusu şöyle:

''6 üniversite öğrencisi, kültür mirası projesi için Safranbolu'ya gelir. Araçları kentin girişinde arızalanınca bir çekici vinç tarafından tamir için götürülür. Gençler rezervasyon yaptırdıkları otele giderler, ancak rezervasyonları iptal edilmiştir. Başka otellerde de ilginç bir şekilde yer yoktur. Bu arada çekicinin şoförü, tamirhaneye götürmek yerine aracı bir uçurumdan aşağı atmıştır. 6 genç kalacak yer bulmaktan umutlarını kestiği bir ( yalnız, ancak, tek ) anda ( tam ) çekicinin şoförüyle karşılaşır ve onun gösterdiği konağa yerleşir. Konakta geçirecekleri bir gece hepsi için hayatlarının en korkunç gecesi olacaktır.''

Hiç yorum yok: