7 Ocak 2008 Pazartesi

Naomi Campbell gazeteciliðe soyundu

İSTANBUL - Campbell’in ilk röportaj yaptığı kişi “asi melek” olarak nitelediği Venezuela Lideri Hugo Chavez oldu. Röportaj henüz yayınlanmadı ama bir bölümü basına sızdı bile. İşte Latin Amerikalı liderin dünyanın en güzel kadınlarından birinin sorularına verdiği yanıtlardan kısa bir bölüm...37 yaşındaki süpermodel Naomi Campbell, geçen Kasım’da Venezuela’ya giderek Devlet Başkanı Hugo Chavez’le biraraya gelmişti. Campbell’in, bu görüşmede Chavez’le İngiliz GQ dergisi adına röportaj yaptığı ortaya çıktı.

Campbell, röpartaj sırasında usta bir gazeteciyi aratmayacak şekilde sorular sorarak Hugo Chavez’in açılmasını ve görüşlerini açık yüreklilikle dile getirmesini sağladı.

Derginin bu perşembe piyasaya çıkacak sayında yer alacak bu röportajın bir bölümü şimdiden basına sızdı.

Campbell Latin Amerikalı liderden epey etkilenmişe benziyor ve röportajına Chavez’i fikirlerini açıkça dile getirmekten korkmayan, demokrasi için tehdit oluşturmayan “asi bir melek” olarak niteleyerek başlıyor.

Chavez, Campbell’a verdiği röportajda da ABD hükümetine yüklenmeyi ihmal etmiyor. Bush’u zırdeli, Condoleezza Rice’ı ise soykırım hükümetinin Dışişleri Bakanı olarak nitelendiriyor.
Chavez: İmparatorluğun çöküşünü izliyoruz. Masaldaki gibi... Kral artık çıplak ve insanlar Bush’un kaba etlerini görüyor.

Hugo Chavez, yakın dostu Fidel Castro’ya da övgüler yağdırmayı ihmal etmiyor.
Campbell: Sizce en iyi giyenen dünya lideri kim?
Chavez: Tabii ki Fidel. Üniforması mükemmel, sakalı çok şık ve postalları hep cilalı...

Röportajın sonundaysa soru sorması sırası Chavez’e geçiyor.
Chavez: Prens Charles’ı tanıyor musunuz?
Campbell: Evet onunla tanışmıştım. Diana’yla da tanışmıştım.
Chavez: Prens Charles’ı severim. Şimdi Camilla var, prensin yeni kız arkadaşı. Ama hiç çekici değil. Öyle değil mi?

Hiç yorum yok: