20 Mayıs 2007 Pazar

Doğadan gelen mucize

"Mucize İlaç", "Doğal Şifa", "Yanık Bitkisi" olarak insanoğlunun 4000 yıldır tanıdığı doğal sağlık ve şifa kaynağı muhteşem bir bitkidir.

Antik çağlara uzanan geçmişi, ilk olarak 1862 yılında Alman Mısır Bilimci George Ebers tarafından bir dizi bitkisel tedavi reçetesini bünyesinde bulunduran MÖ 3500 yılına ait antik Mısır papirüsü üzerinde keşfedilmiştir.Efsaneye göre Aristo, Büyük İskender 'e yaralı askerlerini iyileştirmede zengin Aloe kaynaklarından faydalanabilmsei için Hint Okyanusu'ndaki Socotra adasını ele geçirmesi için tavsiyede bulunmuştur. Mısır kraliçeleri Nefertiti ve Kleopatra da güzellik amaçlı Aloe'den yararlanmıştır. Modern tıbbın babası Galen'in (kalbin ve dolaşımın nasıl işlediğini tarif eden ilk doktor) de tedavilerinde Aloe Vera kullandığı bilinmektedir.

Aloe Vera nın 200 den fazla çeşidi olmasına rağmen bunlardan sadece 3-4 tanesi tıbbi amaçla kullanılmaktadır (Linne, Barbadensis Miller gibi).Peki hangisi daha iyi? Hangisinin kullanıldığı ürünleri almalıyım? Barbadensis Miller ın kullanıldığı ürünleri ve Uluslararası Aloe Bilim Konseyi damgalı ürünleri kullanmalıyız.

ALOE VERA hastalanmama oranını % 80 artırır.
Bağışıklık sistemini güçlendirir, Toksin ve zehir atımını sağlar.
Enerji artırımını sağlar, Hücre yenilenmesini ve onarılmasını sağlar.

http://aleovera.tr.cx/

Hiç yorum yok: