24 Nisan 2007 Salı

Yataktaki kadini anlama kilavuzu

Bir kadinla yataktayken onun hareketlerinden ya da bazi sozlerinden dolayi orada kendini rahat hissetmedigi dusuncesine kapildiniz mi hic? Sevgilinizin sizinle yataktayken cok rahat olmadigi hissine kapiliyorsaniz onun hareketlerini yorumlayarak ruh halini cozebilirsiniz.
Yuzunuze bakmiyor
Sizinle sevisiyor fakat sevisme sirasinda kafasini kaldirip yuzunuze bakmiyor. Egilip onu opmeye calistiginizda ise yuzunu kacirdigini farkediyorsunuz. Gozlerini ise surekli kapali tutuyor.
Olasi nedenleri: Kiz arkadasinizin utangac bir mizaci oldugundan sevisirken gozlerinize bakmaya cakiniyor olabilir. Ya da cinsel hayatinda cok fazla deneyim sahibi olmayan biridir. Onu opmeye calistiginizda yuzunu ceviriyorsa bunun iki nedeni olabilir: birincisi agzinizdan kotu kokular geliyor olabilir ikincisi ise sakaliniz yuzunu tahris ediyordur.

Yapmaniz gereken: Bir dahaki sevismenizde yuzunu iki elinizle tutup onu opun. Eger sizi itmeye kalkarsa o zaman durup ona bu hareketi neden yaptigini sorun. Boyle bir durumda yapilmasi gereken en saglikli sey iletisim kurmaktir.
Suratinda anlamsiz bir ifade var
Sevismeye basladiniz. Siz tutkulu bir sekilde onu operken o tavana bakiyor.
Olasi nedenleri: Kiz arkadasiniz seksten cok hoslanmiyor olabilir. Ya da o an baska bir pozisyonda sevismeyi hayal ediyor ve bunu size soylemeye cekiniyor olabilir.
Yapmaniz gereken: Ona onu ustunuzde hareket ederken gormek istediginizi soyleyin. Ya da baska bir zaman birlikteyken seks fantazilerini anlatmasini isteyin. Belki bu yolla size daha cok yaklasabilir ve seksten sizin kadar zevk almaya baslayabilir.
Hareket etmiyor
Icinde ileri-geri hareket ediyorsunuz, vucuduna opucukler konduruyorsunuz, omuzlarini sikiyor, kalcalarini isiriyorsunuz fakat o adeta bir ceset gibi hareketsiz bir sekilde yatiyor.
Olasi nedenleri: Seksi sevmiyor ya da daha da kotusu sizinle seks yapmayi sevmiyor olabilir. Ya da hepsinden kotusu sadece o sekilde durarak seks yaptigini saniyor olabilir.
Yapmaniz gereken: Boyle bir durumda ilk yapmaniz gereken ona yaptiginiz hareketlerden hoslanip hoslanmadigini sormak. Eger yaptiklarinizdan zevk aldigini soyluyorsa o zaman onun da benzer seyler yapmasini istediginizi, sizin de onun hissettigi zevki hissetmek istediginizi soyleyebilirsiniz. Eger bunlari dile getiremeyecek kadar utangac bir insansaniz o zaman sevgilinize bir fanteziniz oldugunu, sevisirken rolleri degistirmek istediginizi soyleyin. O sizin gibi davranmaya basladiginda sevgilinizi yonlendirebilir ve birlikte harika bir doyum yasayabilirsiniz.
Vucudunu sakliyor
Sevismeye baslamadan odadaki tum isiklari kapatiyor. Asla onunuzde soyunmuyor. Sevisirken mutlaka battaniyenin altina giriyor.
Olasi nedenleri: Sevgilinizin vucuduyla barisik olmadigi asikar. Onu ciplak gordugunuzde ona itici gelebileceginizden endise duyuyor olma ihtimali cok yuksek.
Yapmaniz gereken: Siz de ona sarkan gobeginizi ya da kalin bacaklarinizi gosterebilir ve onun sizi bu halinizle de sevebildigini soyleyebilirsiniz. Vucudunda hoslanmadiginiz noktalar olsa da ona onu her haliyle begendiginizi ve sevdiginizi soyleyebilirsiniz.
Herseyi sizden bekliyor
Onun zevk almasi icin elinizden geleni yapiyorsunuz fakat o sizin icin ayni seyleri yapmiyor.
Olasi nedenleri: Sizin onu bastan cikartmaniz gerektigine inaniyor olabilir. Bazi kadinlar erkeklerin uyarilmasi icin sadece bir kadin gormelerinin yeterli olabilecegini dusunur. Eger sizin sevgilinizde bu kadinlardan biriyse o zaman sizi uyarmak icin birsey yapmasina gerek olmadigina inanir.
Yapmaniz gereken: Ona oral seksten ne kadar zevk aldiginizi ve onu bunu yaparken gormeyi hayal ettiginizi soyleyin. Ona eger sizi arzuluyorsa bunu gostermesini istediginizi soyleyin.

Hiç yorum yok: