24 Nisan 2007 Salı

Yatakta bunlara dikkat!

Beraber oldugunuz kadinla sevisiyorsunuz. Hersey cok guzel giderken partneriniz birdenbire geri cekildi. Atesli bir sevismenin ortasinda partnerinizin bu sekilde davranmasinin nedeni siz olabilir misiniz acaba? Bu yazimizda yatakta kadinlarin hoslanmadigi birtakim noktalara deginecegiz.
Onu opun
Ister inanin ister inanmayin bircok erkek sevisirken beraber oldugu kadini opmez. Bunun nedeni sevisirken alinan pozisyonlar yuzunden kadinin dudaklarina ulasamamasi olabilir. Fakat nasil bir pozisyonda olursaniz onun ozellikle de iliski halideyken partnerinizi opmeyi unutmayin.

O hazir degilken vucudunu isirmayin
Bircok kadin partnerinin yatakta hafif agresif davranmasini arzular. Fakat beraber oldugunuz kadin tam manasiyla kendini sevismenin ritmine kaptirmadan onun tenine sert dokunuslarda bulunmaktan ya da vucudunu isirmaktan kacinin. Goguslerini, omuzlarini ya da vucudunun herhangi bir bolumunu isirmadan once onun tam manasiyla uyarilmis olmasina dikkat edin.
Tum vucuduna ozen gosterin
Onunla sevisirken cinsel organi ile goguslerine odaklanmaniz harika fakat sevgilinizin vucudunun farkli bolgeleriyle de ilgilenmeniz onun hosuna gidecektir. Dizlerini opun, sirtina opucukler kondurun ve bir sure tum vucuduyla ilgilenin. Bu onun daha cok heyecan duymasina yol acacak ve sevismeden daha buyuk bir keyif alacaktir.
Agirliginizi onun uzerinden alin
Sevismenin en yogun aninda kendinizi kiz arkadasinizin uzerinde bulabilirsiniz. Bu noktada dikkat etmeniz gereken sey agirliginizi ona vermemeniz.
Bosalma zamanini iyi ayarlayin
Erken bosalirsaniz sevgiliniz doyuma ulasmadan sevismeye nokta koymus olursunuz. Cok gec bosalmakla da kiz arkadasinizi yorabilirsiniz. Dolayisiyla bosalma zamanlamasini iyi ayarlamaya bakin. Eger kendinizi erken bosalacak gibi hissediyorsaniz o zaman on sevismeye daha cok vakit ayirin. Gec bosalacaginizi hissettiniz ve sadece ellerinizi kullanarak doyuma ulasabilecek gibisiniz. Bu durumda once kiz arkadasinizin orgazma ulasmasini sagladiktan sonra onun ellerini kullanarak sizi zirveye tasimasina izin verin.
Ne zaman bosalacaginizi ona soyleyin
Iliski sirasinda hangi pozisyonda olursaniz olun bosalacaginizi hissettiginiz vakit kiz arkadasiniza zamanin geldigini haber verin.
Sessiz kalmayin
Sevisirken birlikte oldugunuz kadinin yaptiklarinizdan zevk aldigini onun cikardigi seslerden anlarsiniz. Ayni sey onun icin de gecerli. O da sizin sevismekten zevk aldiginizi anlamak ister. O yuzden ‘bu harika’ ya da ‘devam et’ gibi cumleleri duydugu zaman kendini daha rahat hissedecek ve sizin de zevk aldiginizdan emin olacaktir.

Hiç yorum yok: