24 Nisan 2007 Salı

Kadinlar yatakta ne bekler?

Kadinlarla mutlu bir seks icin once kalbini ve beynini kazanmak ardindan takdir, ilgi, sevgi ve sefkati uzerlerinden eksik etmemek gerekiyor.

Psikolog Barbara De Angelis'e gore erkekler stresle bas etmek ve gerilimden kurtulmak icin seks yapiyorlar. Kadinlarinsa seks yapmalari icin gerilimden ve stresten uzaklasmalari sart. Durum boyle olunca kadinlarin cinsel hayatta istedikleri aslinda normal hayatlarinda sakli.

De Angelis, kadinlarin cinsel hayatlariyla ilgili bilinmesi gerekenleri 4 maddede topluyor ve kadinin seksuel sirlarini ortaya cikariyor:

• Kadinlar once beyin ve kalplerinden uyarilirlar.

• Kadinlarin seks arzusu duymalari icin, kendilerini rahatlamis ve tum problemlerden arinmis hissetmeleri gerekir. Bu cok onemlidir.

• Kadinlar tahrik edilmekten cok hoslanirlar.

• Kadinlar seks konusunda aceleye getirilmekten nefret ederler.

Erkeklere oneriler

Psikolog De Angelis, iyi bir seks hayati icin erkeklerin atmasi gereken uc kucuk adimi da soyle ozetliyor:

Sevgi ve sefkat

Onun kalbini takdir, ilgi ve sefkatle doldurun yeter. Once sevdiginiz kadini, sevginize muhtac kilin. O zaman, sizinle seks yapmaya muhtac kaldigini goreceksiniz.

Yatak disi iliski

Sevismek icin yataga girmeyi beklemeyin. Unutmayin, bir kadinin yataktaki arzusunun miktarini belirleyen onunla yatak disindaki iliskinizde olup biten her seydir.

On sevisme

Usta bir duygusal on sevismeci olun. Onu rahatlatmak icin ne yapabileceginizi sorun. Onu neyin seksi ve feminen hissettirdigini bulun. Mum mu, ic camasiri mi, ici kopuklu bir banyo mu, masaj yaglari mi?

Hiç yorum yok: