24 Nisan 2007 Salı

Evlenmeyi dusunen erkegin aradigi 10 ozellik

Evlenmeyi dusunen erkegin aradigi 10 ozellik


Her kadin ruyalarinin erkegini bulup evlenmek ister ama bu her zaman soylendigi kadar kolay olmaz. O zaman biraz kopya cekin ve erkeklerin ciddi iliski yasamak istedikleri bir kadinda aradiklari 10 ozellige goz atin.

1- Kendi hayatiniz olmali: Kendi ayaklari uzerinde durabilen ve sosyal hayatini erkek arkadaslarina gore duzenlemeyen kadinlar, kendilerine guvenen bir imaj cizerler. Bu da erkekleri en az dis guzellik kadar etkiler. Ustelik sadece erkek arkadasinizla degil, ailenizle, arkadaslarinizla ya da tek basiniza zaman gecirmeniz, iliskinizin dengesi acisindan da olumlu olacaktir.

2- Ilk adimi atan siz olmayin: Bu, uzerinde cok tartisilan ama sonuca varilamamis bir konu. Bu nedenle 'kacan kovalanir' kuralini izlemekte fayda var. Eger ilk adimi siz atar ve bulusmalari siz ayarlarsaniz, sizinle gercekten mi ilgileniyor yoksa firsati mi kacirmak istemiyor oldugunu asla ogrenemezsiniz.

3- Seksi olun, basit degil: Iliskinin ilk gunleri, flortun en yogun oldugu zamanlardir ama bu donemde ne fazla utangac olmalisiniz ne de fazla girisken... Asiri seksi bir giyim tarzi ya da toplum icinde asiri yakinlik gostermeler, elbette ki erkeklerin hosuna gider ama iliskiyi ciddiye almalarini da riske atar.

4- Seks icin bekleyin: Gunumuzde h�l� seks icin evlenmeyi bekleyenler cogunlukta. Azinlikta yer alanlardan olsaniz bile, ciddi iliski dusundugunuz bir erkekle birlikte olmak icin fazla acele etmeyin. Cunku seks sonrasi salgiladiginiz hormonlar, iliskinize oldugundan fazla anlam yuklemenize ve yanlis yonlenmenize neden olabilir.

5- Deger verdiginizi gosterin: Ona deger verdiginizi gostermek icin illa pahali hediyeler almaniza ya da kendinizi ona adamaniza gerek yok. Gunluk islerinde ona kucuk yardimlarda bulunarak da onu dusundugunuzu gosterebilirsiniz.

6- Onu destekleyin: Arkadaslarinin ya da patronunun onunde egosunu tatmin edecek sozler soylemeniz, her zaman ona destek oldugunuzu hissetmesini saglayacaktir. Yaptigi esprilere her zaman gulmeniz de ayni etkiyi yaratir.

7- Baski yapmayin: Gun icinde surekli onu aramak ya da gelecek planlari yapmak isteyebilirsiniz ama kendinizi tutun. Bu tarz davranislar, birlikte oldugunuz erkegin kendini kapana kistirilmis hissetmesine neden olabilir. Her seyi ona soylemek zorunda degilsiniz, onu kendi haline birakirsaniz zaten planlar yapmaya baslayacaktir. Tabii sizi gercekten istiyorsa...

8- Taviz vermeyin: Prensiplerinizden odun vermeyin ve yapilan yanlis davranislar karsisinda sessiz kalmayin. Eger aldatilmayi asla affetmeyeceginizi bilirse, kendinize duydugunuz saygi karsisinda onun da size duydugu saygi artacaktir. Ayni sekilde, evli ya da kiz arkadasi olan erkeklerle iliskiye girmeyeceginizi bilmesi de sizin icin arti olacaktir.

9- Iyi olani sececeginizi bilsin: Her zaman durust ve guvenilir oldugunuzu ve hayatinizda da boyle insanlara yer vermek istediginizi ona hissettirin. Eger siz gideceginiz yer hakkinda yalan soylemiyorsaniz, ondan da ayni davranisi beklemeyi hak ediyorsunuz ama onemli olan onun da boyle dusunmesi.

10- Ask kadini olun: Evlilik icin en onemli bagin ask oldugunu dusunuyorsaniz, bunu onun da bilmesini saglayin. Onunla para, guven ya da prestij icin beraber olmadiginizi bilmesi, size ve iliskinize olan guvenini artiracaktir..

Hiç yorum yok: