24 Nisan 2007 Salı

Erkekler hangi kadinlari sever?

Erkekler hangi kadinlari sever


Her kadin ozel oldugunu hissetmek ister ama ne yazik ki erkekler kadinlari gruplara ayirmadan edemezler. Iste erkeklerin birlikte olmak istedigi 11 kadin tipi; birinden biri mutlaka sizi anlatiyor olmali.

Her kadin ozel ve tek oldugunu hissetmek ister ama ne yazik ki erkekler de kadinlari gruplara ayirmadan edemezler. Iste erkeklerin birlikte olmak istedigi 11 kadin tipi, birinden biri mutlaka sizi anlatiyor olmali.

Bayan Sevimli
Kendiyle barisik, hayatini eglenceli bir sekilde yasarlar. Bunyelerinde rahatsizlik verici hicbir gen bulunmadigi icin erkekler onlarla cok eglenirler. Erkekler boyle kadinlar aradigi icin hepsi aradigini bulamayabilir, kiymetinizi bilin.

Bayan Esitlik
Bu kadinlar gercek birer feministtir ama erkeklerden nefret etmeye varacak bir feministlik degildir bu. Sadece iliskide kadin ve erkegin esit oldugunu savunan kadin tipidir, hesabi odeyen kadinlar gibi. Bu durumda kendilerini ozel hissettiren bu kadinlara da erkeklerin bayilmasi kacinilmaz oluyor.

Bayan Seksi
Kadinlarin bu tip hemcinslerini bir tehdit olarak gordugu kesin ama erkekler kesinlikle onlarla ayni fikirde degil. Cinsel cekiciliginin farkinda olan ama bunu silah olarak kullanmayan, hayatin keyfini cikarmak icin seksi tercih eden bu kadinlar erkekler icin birer kralice.

Bayan Kanka
Erkekler icin eglenceli tiplerdir. Bir erkegin zevklerini rahatca paylasabilen bu kadinlar, erkeklerde sanki yillardir onlari taniyor izlenimi yaratabilir. Bu kadinlar sayesinde erkekler de buyuk bir ego tatmini yasarlar.

Bayan Durust
Iletisim kurmayi bilen bu kadinlar, oyunlarla, taktiklerle ugrasmadiklari icin erkekler onlarin aklindan ne gectigini okumak zorunda kalmazlar. Bu da onlar icin bulunmaz nimet tabii ki! Disari cikmak isteyip istemedigini acikca soyleyen bu kadinlarla iliski yasamak, erkekler icin cok kolay ve rahattir.

Bayan Bagimsiz
Kendi hayatina da zaman ayirmak isteyen erkekler, yine kendi hayati olan bagimsiz kadinlara bayilirlar cunku bu tip kadinlar erkeklere ihtiyaclari oldugu icin degil, onlarla zaman gecirmekten hoslandiklari icin iliski yasarlar.

Bayan Baski Yok
Evlenmek icin baski yapmayan, sadece iliskiyi yasamak isteyen kadinlar, ozellikle evlilikten korkan erkekler icin bir numarada yer aliyor. Erkekler, ’Iliskimiz nereye gidiyor?’ diye sorular sormayan bu tip kadinlarla iliskinin keyfine varabiliyor, cunku bu tip kadinlar evlilige bir amac olarak bakmiyorlar, ’olursa zaten olur’ diye dusunuyorlar.

Bayan Ego
Kendini dogrulariyla ve yanlislariyla oldugu gibi kabul eden bu kadinlar, kendilerini degistirmek icin hicbir caba sarf etmezler. Ayni sekilde karsilarindaki erkegi de degistirmek istemedikleri icin erkekler kendini taniyan bu tip kadinlarla kendilerini cok rahat hissederler.

Bayan Karakter
Guzel olsa bile bunu ikinci planda tutan, kisiligi ve zekasiyla goz onunde olmayi seven bu kadinlar da erkekler icin cok cekicidir. Ozellikle guzel kadinlardan korkma egiliminde olan erkekler icin bu tip kadinlar bicilmis kaftandir.

Bayan Mutevazi

Erkeklerin bir numarasi olmaya aday baska bir kadin tipi! Maddiyatla ilgilenmeyen, pahali hediyeler istemeyen bu kadinlar, birlikte iyi zaman gecirmeye onem verirler. Bu kadinlar, birlikte olduklari erkelere, kendilerini parayla ispatlamak zorunlulugunu hissettirmezler.

Bayan Dogru
Pek cok erkek, kisilikten cok once guzellige baksa da, aslinda hayatlarini paylasabilecekleri, onlari mutlu eden bir kadin ararlar. Yani aslinda her kadin birer Bayan Dogru’dur ve oldugu gibi davranan, numara yapmayan bu kadinlar, bir gun prenslerine mutlaka kavusacaktir

Hiç yorum yok: