14 Ocak 2008 Pazartesi

Diana’nýn eski sevgilisi sessizliðini bozdu

LONDRA - Kalp cerrahı Hasnat Han, Pakistan’ın Celum şehrindeki evinde İngiliz The Sunday Telegraph ve The Mail gazetelerine verdiği demeçte, “Bazen içimden bağırmak geliyor” dedi ve Diana’nın ölümünden sonra “çok kötü zamanlar” geçirdiğini, ancak hayatın sürdüğünü söyledi.Diana’nın Dodi El Fayed ile birlikte olmasına rağmen ona hala aşık olduğu öne sürülen Han, Prenses Diana için Londra’da açılan soruşturmaya muhtemelen katılmayacağını bildirdi. Avukatlarının bu soruşturmaya katılmamasını tavsiye ettiklerini belirten Han, ancak yasalar gerektiriyorsa katılabileceğini söyledi.

Yakın zamanda 29 yaşındaki eşinden boşanan Han, Diana hayatta olmadığı için onun hakkında yorum yapmasının doğru olmayacağını da belirtti. Diana ile ilişkisi konusunda ketum olan Han, “Diana’ya ünlü bir kadın olduğu için sadık olmadığını, ancak normalde tüm arkadaşlıklarına sadık kaldığını” ifade etti.

Diana ile ilişkisini, “medyanın ilgisinden son derece rahatsız olduğu için bitirdiği” söylenen Han, bu soruşturmanın her şeyi açığa çıkarmasını ve herkesin hayatına devam etmesini umduğunu sözlerine ekledi.


Han’ın Diana’nın Kensington Sarayına uşağı Paul Burrell’in aracının bagajında bir kez gizlice sokulduğu haberleri gündemi meşgul etmiş ve çift bu yüzden ilişkilerini gizlemek için büyük çaba göstermişti.

Bu arada, uşak Burrell’in Diana soruşturmasında yarın ifade vermek üzere Florida’dan Londra’ya gelmesi bekleniyor.

Diana, 31 Ağustos 1997 günü, sevgilisi Dodi El Fayed ile, Paris’in Alma alt geçidinde gece yarısından sonra paparazzilerden kaçarken otomobiliyle geçirdiği kazada ölmüştü.

Hiç yorum yok: