27 Mayıs 2007 Pazar

Cerrahi merkezi açılışında özel sergi

Cerrahi merkezi açılışında özel sergi

İstanbul' un Bakırköy İlçesinde yarın açılacak cerrahi merkezinde ' Antik çağ ve Osmanlı zamanına ait tıp aletleri de sergilecek.


CHP'li Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen tarafından resmi açılışı yapılacak olan Kulak Burun Boğaz ve Plastik cerrahi merkezinde konuşma bozukluğu, Kronik öksürük, yüz felçleri, horlama hastalıkları tedavi edilecek.

Cerrahi merkeziyle aynı anda açılacak Ressam Gülümser Yakut'a ait karma resim sergisi ile, Haluk Perk'e ait Antik çağ ve Osmanlı dönemine ait tıp aletleri sergisi 15 gün açık kalacak.

Kısa adı ENT Center ( Ear Kulak, Nose Burun, Throat Boğaz) olan cerrahi merkezinde 15 doktor hizmet verecek. Op.Dr. Hamdi Yakut, Op.Dr Orhan Altıntaş, Op.Dr Sinan Yücel, Op.Dr Mustafa Üzeyir tarafından kurulan baş boyun ve plastik cerrahi merkezi 24 saat hizmet verecek.
Genel koordinatörlüğünü Hacer Gencer, Basın Danışmanlığını Uluslar Arası İlişkiler Uzmanı Selen Yakut'un yaptığı cerrahi merkezinde 1 tane modern ameliyathane bulunuyor.

Cerrahi merkezi nin www.ent.com.tr internet sayfasında bütün KBB hastalıkları ile ilgili bilgiler veriliyor. Merkezin Halkla İlişkiler Müdürü Meltem Düşgör yurt içi ve dışından e-mail'le hastalıklarla ilgili gelen bütün sorulara 24 saat anında uzman hekimlerce cevap verildiğini söyledi.

Hiç yorum yok: