25 Nisan 2007 Çarşamba

Erkegi elde tutmanin yollari.

baglayacak "olmazsa olmaz"lari biliyor ve uyguluyor musunuz? Uzmanlar, kadinlarin 10 hatadan uzak durmasi halinde, sevdikleri erkegi asla kaybetmeyeceklerini savunuyor.
Erkekler konusmayi sevmez
Biraz suskun olan erkek sevgilinin surekli uzerine gidip, israrla, her seyin yolunda olup olmadigini sormak ters tepkiye yol aciyor. Uzmanlar, erkeklerin, kadinlar kadar cok konusmayi sevmedigine ve tek baslarina da cok mutlu olabildigine dikkat cekiyor.
Hesabi devamli ona odetmeyin
Erkeklerin genellikle comert davranmayi sevdigini ifade eden uzmanlar, 'Ama birakin, iclerinden gelerek bunu yapsinlar. Eger her zaman hesap odeme gorevini ona birakiyorsaniz, kendilerini kullanilmis gibi hissederler' diyor.
Duygulariniza hakim olun
Partneriniz sizden tas gibi duygusuz olmaniz beklenmiyor, yeter ki tartismalar sirasinda duygulariniza hakim olup bir yetiskin gibi konusun. Erkekler gozyaslarindan etkilenir ve hicbir erkek bir kadini aglatmak istemez.
Arkasindan konusmayin
Arkadaslariniza anlattiginiz seyler konusunda cok dikkatli olmaniz gerekiyor. Siz unutabilirsiniz veya affedebilirsiniz ama, arkadaslariniz size yapilan haksizliklari kolay unutmazlar. Anlattiklariniz olumsuz olmasa da, sevgilinizle ilgili olan butun sirlarinizi ortaya dokmekten kacinmalisiniz. Bazi olaylar yalniz sizin aranizda kalmali.
Fazla ileri gitmeyin
Erkekler duygularini kadinlar kadar kolay gosteremez. Fazla ileri gidip gitmediginizi anlamak icin once bir deneyin. Elini tutun veya omuzuna elinizi koyun ve nasil bir tepki verecegini gorun. Eger fazla yakinliktan rahatsizlik duymuyorsa, sorun yok. Ama hareketlerinize karsi cekingen davraniyorsa, onu fazla zorlamayin.

Hiç yorum yok: