2 Ağustos 2009 Pazar

Telefonla konuşurken arabanın önüne atladı!

telefonla-konuurken-arabann-nne-atlad.jpgALİ BALLI / AHT

Muğla'nın Bodrum İlçesinde cep telefonuyla konuşurken sinir krizi geçiren (19) yaşındaki Y.D. kendini seyir halindeki otomobilin önüne attı. Ancak sürücünün son anda ( tam ) olayı fark etmesi ile aracın altında kalmaktan kurtulan genç kız, düşmenin etkisi ile çeşitli yerlerinden yaralandı.

Alınan bilgiye göre, cep telefonu ile konuştuğu kişiyle tartışan ve etrafına bağıran genç kızın, aniden koşarak kendisini yoldan geçen otomobilin önüne attığı iddia edildi. Çevredeki vatandaşlar, durumu polise ve 112`ye bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri 112 Doktoru'ndan aldığı ilk bilgiye göre kaza değil genç kızın seyir ( ilerleyiş, temaşa, gidiş ) halindeki bir aracın önüne kendini attığını öğrendi. Olayı gören Fatih Bozoğlu isimli vatandaş "Bayan telefonla konuşuyordu birden elindeki telefonu ve çantasını fırlattı ve yoldan geçen bir aracın önüne atladı" diye konuştu.

Ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi`ne kaldırılan genç kıza, ambulanstan indirildiği sırada görevli bir doktorun moral verdiği gözlendi. Yapılan kontrollerde hayati ( dirimsel, önemli, yaşamsal ) tehlikesinin bulunmadığı öğreniler Y.D taburcu edilirken gazetecilerin "Aracın önüne neden atladınız" sorusuna cevap vermedi.

Genç kızın tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüğü sırada kendisine çarpan araç sürücüsü ve yanında bulunan eşi ile Emniyet Müdürlüğünde karşılaştı. İfadelerinin ardından serbest bırakılan araç sürücüsü ve genç kız aynı araçla Bodrum Emniyet Müdürlüğünden ayrıldı.

Hiç yorum yok: