2 Ağustos 2009 Pazar

First Lady direksiyon başında

first-lady-direksiyon-banda.jpgCumhurbaşkanı Abdullah Gül, tatil için geldiği memleketi Kayseri'de, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin bağevine konuk oldu. Gül, bağevine giderken kendisine kiraz ve kayısı ikram eden vatandaşlarla sohbet etti, çocuklarla anı fotoğrafı çektirdi.

Gül, ilk olarak Hisarcık Kızıltepe bölgesinde bulunan Refik Köprü'ye ait ( ilişkin, ilgilendiren, ilişik ) at binme eğitim tesislerini ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den bir süre sonra eşi Hayrünnisa Gül de ( dahi, bile ) kendi kullandığı otomobille aynı tesise geldi.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN


Basın mensuplarının içeri alınmadığı ziyaretin ardından Abdullah Gül, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin bağevine konuk ( misafir, mihman ) oldu.

Gül, bağevine giderken, Hisarcık'ta vatandaşların kendisine ikram ( sunma, ağırlama ) ettiği kiraz ve kayısıdan yedi, çocuklarla anı fotoğrafı çektirdi. Gül'e çiçek sunan çocuklar, “Türkiye sizinle gurur duyuyor” diyerek Gül'ü alkışladı.

Vatandaşlarla bir süre sohbet ( hasbihâl, söyleşi, dostça ) eden Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin bağevine geçti.

Cumhurbaşkanı Gül, son olarak Erciyes Binicilik ve Eğitim Tesisi’ne gitti. Gül, çiftlikte dinlenirken, bu sırada 38 LR 900 plakalı bir ciple eşi Hayrünnisa Gül, at çitliğine geldi. Direksiyondan gazetecilere görüntü ve fotoğraf aldırmadan inen ( nazil ) Hayrünnisa Gül, kayınbiraderi Macit Gül’ün eşi Reyhan ile birlikte çiftliğe geçti.

AA

Hiç yorum yok: