9 Ağustos 2009 Pazar

Süperstar 'aile'sini bıraktı

Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan kendi adını taşıyan ‘Süperstar Aile’ adlı yarışma programından yoğun konser programını gerekçe göstererek ayrıldı.

GAZETE HABERTÜRK-HT MAGAZİN-BÜLENT İPEK

Pekkan’ın yerine, her hafta farklı bir ( yalnız, tek, ancak ) ünlü isim ( insan, ad, kişi ) konuk jüri olarak ( namına ) katılacak. Yapımcılar ise sözleşmedeki 100 bin dolarlık tazminat maddesini Diva’ya jest yaparak devreye sokmadı. Artı Film’in yapımcılığında, Star TV’de üç haftadır yayınlanan programsayesinde Pekkan ve sunucu Meltem Cumbul, uzun bir aradan sonra ( ileri, ahir, bilahare ) ilk ( evvel, ön ) kez bir televizyon programına çıkmış, Gökhan Özen gibi popüler bir isimle de yarışmaya takviye yapılmıştı.

REYTİNG ALMAYI BAŞARAMADI

Ancak yarışma programı yüksek maliyetine rağmen reytinglerde bir ( eş, tek, yeksan ) türlü istenen ( maksut ) başarıyı yakalayamadı ve önceki hafta sadece 1.58 reyting alarak 31’inci olabildi. Şovun, birçok eski programve dizi tekrarlarını bile ( da, de, dahi ) geçememesi, yapımcılarla jüri üyeleri arasında gerginliğe neden oldu. Bir başka dedikoduya göre diğer jüri üyelerinin de programla yollarını ayıracağı konuşuluyor. Yeni bölümlerde her hafta jüri üyeleri değişecek ve reyting alması kesin isimlere yer verilecek.


Hiç yorum yok: