9 Ağustos 2009 Pazar

İtalyan sevgiliye aileden onay

Azra Akın, geçtiğimiz hafta Çeşme’de birlikte ( omuz omuza, yan yana, baş başa ) görüntülendiği İtalyan sevgilisini, İstanbul’da anne-babasıyla tanıştırdı. Akın ve Frencesco Boari gecenin sonunda aileden tam not aldı.

KIVANÇ Tatlıtuğ ile geçen yıl ayrıldıktan sonra ( ileri, bilahare, ahir ) adı, Mehmet Esen ve Kaan Urgancıoğlu ile aşk dedikodularına karışan ancak ( gücün, bir, yalnızca ) bu söylentileri yalanlayan Azra Akın, önceki hafta Çeşme’de görüntülendiği 34 yaşındaki İtalyan sevgilisi Francesco Boari ile İstanbul’a geldi. Milliyet Cafe'nin haberine göre, Akın, Hollanda’da yaşayan babası Nâzım Akın ile annesi Ayda Akın’ın İstanbul’da olmasını fırsat bilerek İtalyan sevgilisini ailesiyle tanıştırdı. Akın, Çeşme’de sevgilisinin kucağında denizde eğlenirken çekilen görüntülerinin ailesini kızdırdığını açıklamıştı.

Rumelihisarı'nda bulunan ( kâin, mevcut ) bir restoranda anne, babası ve sevgilisiyle birlikte yemek yiyen Akın’ın keyfine diyecek yoktu. Anne, babası ile Francesco Boari arasında geçen diyalogları pür dikkat dinleyen Akın, gecenin sonunda ailesinden tam not aldı. Mekân çıkışı yüzü gülen ve annesini araca kadar elinden tutarak götüren Akın, “Aile yemeğiydi. Her şey güzel gidiyor” dedi. Akın daha sonra sevgilisinin kullandığı, anne ( ana, aba, nene ) ve babasının arka koltuklarda oturduğu araçla evinin yolunu tuttu.


Hiç yorum yok: