7 Ağustos 2009 Cuma

"Seninle bir daha aynı yatağa girmem"

Bir zamanlar müzik dünyasında fırtına gibi esen Atomic Kitten grubunun üyelerinden Kerry Katona hayatının en zor günlerini yaşıyor. Bunun nedeni de eski bir taksi şoförü olan ( kâin, hasıl, vaki ) kocasının iki yılık evliliklerini sona erdirmek istemesi.

Kocası Marc Croft'un boşanma davası açtığını öğrendikten sonra gözyaşları bir türlü dinmeyen Katona'nın kelimenin tam anlamıyla 'yıkıldığı' ve yakınlarına 'ben şimdi ne yapacağım' dediği öğrenildi.
   

Yakınları dört çocukları bulunan ve iki yıldır evli olan Katona ile Croft'un bir süredir aralarının bozuk olduğunu söylüyor. Çiftin arkadaşları Croft'un Katona'nın son dönemde aldığı fazla kilolar yüzünden artık ondan hoşlanmadığını dile getirdiğini de söylüyorlar. Croft'un bipolar bozukluk tedavisi gören ve bu sırada aşırı şekilde kilo alan Katona hakkında "Bir domuza dönüştü. Artık onunla yatağa giremem" dediği de iddia ediliyor.
Katona ise kocasından kendisinin ayrılmak istediği konusunda ısrar ediyor. 28 yaşındaki Katona'nın 39 yaşındaki kocasını çiftin 1 buçuk milyonsterlin değerindeki evlerinden kovduğu da iddialar arasında.

Kerry Katona geçen yıl obezitenin sınırınan geçirdiği bir dizi estetik operasyon sayesinde dönmüştü.

Dört çocuk sahibi olduktan sonra vücudu iyice bozulan ve obezitenin sınırına yaklaşan 28 yaşındaki Katona tam ( yetkin, kesintisiz, harika ) 15 bin Sterlin'e (yaklaşık 40 bin YTL) yepyeni ve elbette incecik bir ( yek, vahit, benzer ) vücuda sahip ( malik, mevla, iye ) oldu. Geçirdiği bir dizi estetik operasyondan sonra 44 bedenden 36 bedene düşen Katona mayokinisi ve yüksek topuklu ayakkabılarıyla Zoo adlı dergiye seksi pozlar verdi. Doğumlardan önceki görüntüsüne kavuşan yıldız kendini bu haliyle daha çok beğendiğini söyledi.
   
Katona "Ameliyattan sonra kendimi ilk ( ön, evvel ) gördüğümde önce bir çığlık attım. Kaybettiğim özgüvenimi yeniden kazandım" diye konuştu.
Ameliyat masraflarının büyük bir bölümünü Katona'nın bu pazar günü yeni bir programa başlayacağı MTV tarafından karşılandı.
Ama Katona bu operasyonlardan bir yıl sonra çekilen fotoğraflarında yine aşırı kilolu şekilde objektifyere yansımıştı.

Hürriyet

Hiç yorum yok: