7 Ağustos 2009 Cuma

Görüntülü şantaj kıskançlık yüzünden

İşadamı S.A. ile olan sevişme görüntülerini medyaya gönderirken yakalanan D.D'nin, işadamının, ünlü manken A.K. ve başka kadınlarla olan birlikteliklerini en ince ayrıntısına kadar anlattığı ve ünlü mankene çok pahalı bir hediye aldığı için böyle bir ( müşterek, yeksan, sadece ) yola başvurduğu ortaya çıktı. D.D'nin savcılığa verdiği ifadede, ünlü mankene pahalı bir hediye alıp kendisine almamasının bardağı taşıran son damla olduğu ve görüntüleri çekip servis yaptığını söylediği öğrenildi.

D.D'nin, kendisine yapılanları kadınlık gururuna yediremediği için sevgilisini tepki gösterince dayak yediğini söylediği de belirtildi. D.D, bir internet kafeden sevişme görüntülerini gönderirken ihbar edilmiş ve suçustü yakalanmıştı. Saklamak istediği memory bellek operasyonla çıkartılan D.D, görüntüleri kabul etmiş ancak şantaj iddialarını reddetmişti. İşadamı S.A, eski sevgilisinin kendisinden para sızdırmak amacında olduğunu belirterek şikayetçi olmuştu.

Ali Kemal ERDEM / AHT

Ünlü işadamı S.A. ile olan sevişme görüntülerini şantaj amacıyla kullanmaya
çalıştığı iddia edilen D.D, görüntüleri internet yoluyla basına göndermeye
çalışırken Pendik'te bir internet kafede yakalandı. Olayın ardından ifadesine
başvurulan S.A, banttan haberi olmadığını söyledi. Ancak Habertürk'ün ulaştığı
bilgilere göre S.A. banttan haberdar olduğu gibi neredeyse bir yılı aşkın bir
zamandır D.D. ile kendisine şantaj yaptığı iddiasıyla mahkemelikti. Buna karşın D.D ise S.A.'nın görüntüleri almak için cep telefonunu ve bilgisayarını zor kullanarak kendisinden aldığını iddia ederek; darp, gasp, hakaret, hukuku yanıltma ve tehdit gibi ( kabilinden, üzere, kabil ) iddialarla Şişli Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Genç kadın ayrıca aynı savcılığa verdiği ikinci dilekçeyle S.A. tarafından alıkonduğunu iddia ettiği cep telefonu ve bilgisayarının bulunmasını talep etti. S.A'nın, olayla ilgili gizlilik kararı aldırması üzerine D.D. yeniden savcılığa bir dilekçe vererek gizlilik kararının kaldırılması istendi.

"GURURUM KIRILDI"

S.A. şikayetinde D.D'nin cep telefonuyla gizlice çektiği görüntülerle kendisinden para ( nakit, mangiz, kazanç ) sızdırmak amacıyla şantaj yaptığını öne sürdü. Buna karşılık ise D.D, S.A. ile 1.5 yılı aşkın bir süredir ilişkisi olduğunu söyledi. S.A.'nın kendisiyle olduğu dönemlerde ünlü manken A.K ile de ilişkisi olduğunu öne süren D.D, işadamının manken ve diğer kadınlarla olan birlikteliklerini en ince ayrıntısına kadar anlatmasını kadınlık gururuna yediremediği için tepki gösterdiğini, bu nedenle S.A'dan şiddet gördüğünü öne sürdü.

PAHALI HEDİYE ALMAYINCA TEPKİ GÖSTERMİŞ

D.D. dilekçesinde, görüntüleri şantaj amacıyla değil ilişkilerini kolay bitirebilmek için korkutmak amacıyla kayda aldığını iddia etti. D.D'in bu iddiasına karşın, soruşturma kapsamında elde edilen bir başka bilgiye göre ise D.D'nin, S.A.'nın A.K'ya pahalı bir hediye alıp kendisine almamasını kıskandığı için görüntüleri kaydederek kendisine şantaj yaptığı da öne sürüldü.

Hiç yorum yok: