3 Ağustos 2009 Pazartesi

'Sahnede çok seksisiniz'

sahnede-ok-seksisiniz.jpg

Türk Müziği’nin iki dev ismi Nükhet Duru ve Timur Selçuk, paylaştıkları sahnede birbirlerine iltifatlar yağdırdı. Duru, Selçuk’u özellikle orkestrasını yönetirken çok çekici bulduğunu itiraf etti.

GAZETE HABERTÜRK-HT MAGAZİN-UĞUR SOYSAL

Ünlü besteci Timur Selçuk ve Nükhet Duru, önceki akşam Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda birlikte konser verdi. Uzun bir aradan sonra dinleyicilerinin karşısına çıkan ikili, 70’li yıllardan günümüze gelen en güzel şarkılarını seslendirerek müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Nükhet Duru, üç kıyafet değiştirdiği konserinde ustamüzik adamı Timur Selçuk’a sık sık iltifatlarda bulunurken, Selçuk da aynı şekilde karşılık verdi. Özellikle Duru’nun, “Timur Bey, orkestrayı yönetirken sizi çok
seksi buluyorum” sözleri konseri izleyenler tarafından alkışlandı. Güzel sanatçının bu sözleri üzerine espriyi devamettiren Selçuk, eşinin kendisine, “Seni neden seksi buluyorlar, anlamıyorum”
dediğini anlatınca konser alanında kahkahalar yükseldi. Selçuk, Duru’nun iltifatı üzerine konserin sonunda piyanosunun başından ayrıldı ve orkestrayı ayakta yönetti.

Konser alanına sabah ( sabahleyin ) saatlerinde gelerek sahneyi kendi isteğine göre dekore ettiren Duru, Paris sokakları temalı bir sahne kurdu. Üç saat içerisinde 36 şarkı seslendiren Duru, beş bin kişilik konser ( dinleti ) alanında 2 bin kişiye
seslense demoralini bozmadı.


Hiç yorum yok: