3 Ağustos 2009 Pazartesi

Çapkın, günde 18 saat mesai yapıyor

apkn-gnde-18-saat-mesai-yapyor.jpgİstanbul'un yeni Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın günde 18 saat mesai yapıyor. Gün boyu Vatan Caddesi'ndeki merkez yerleşkesinde bulunan Çapkın, saat 02.00'den sonra da ilçe ilçe dolaşıyor.

Çapkın böylece polisin asayiş uygulamalarını yerinde ( isabetli, yeterli, mesabesinde ) denetlerken diğer yandan da polisin sorunlarıyla ilgileniyor.

Nihat ULUDAĞ / AHT (ÖZEL HABER)


İstanbul'un yeni Emniyet Müdürü Çapkın, her gece ( geceleyin, akşam, tün ) saat 02.00'den sonra ( ahir, bilahare, ileri ) bir ilçeyi
ziyaret edip hem polisin asayiş uygulamalarını yerinde ( durumunda, münasip, şık ) denetliyor hem de ( dahi, bile ) polislerin sorunlarıyla ilgileniyor.

Mesaisini saat 04.00 sıralarında tamamlayan Çapkın, evine gidiyor. Çapkın, saat ( zaman, vakit, sayaç ) 09.00'da da yeniden ( gene, yeni baştan, yine ) Vatan Caddesi'nde bulunan ( kâin, mevcut ) merkez yerleşkesinde iş başı yapıyor. Çapkın "Polisin görevi asayiş. Bütün polisler enerjisini sokakta suç ve suçlulara karşı kullansın" talimatı veriyor.

Hiç yorum yok: