3 Ağustos 2009 Pazartesi

İmparatordan Alişan'a büyük jest!

mparatordan-aliana-byk-jest.jpg

Bugüne kadar yaptığı besteleri kendi albümünde okuyan İbrahim Tatlıses, ilk kez yeni yaptığı şarkıyı Alişan'a verdi.

Birçok sanatçıdan şarkı almasına rağmen kendi ( öz, zat ) yaptığı şarkıları sadece kendi albümünde okumayı tercih eden İbrahim Tatlıses, bir ilke imza attı. Günaydın'ın haberine göre, İmparator, yazdığı 'Ağlatma' adlı şarkısını veliahtı ilan etmesine karşın bir dönem gerginlik yaşadığı Alişan'a hediye etti.

Eylül ayında çıkaracağı yeni albümü için hazırlıklarını bitirmek ( sonuçlamak, bağlamak, tüketmek ) üzere olan Alişan, İbrahim Tatlıses'ten bir şarkı aldığı için çok mutlu olduğunu ve onurlandığını dile getirdi. Bir süredir yakın arkadaşlarıyla Bodrum'da tatil yapan genç sanatçı, bir hafta sonra albüm çalışmaları için yeniden stüdyoya kapanacak. 'Herşey Dahil' adlı sabah programı sezonu kapadıktan sonra dinlenmeden 'İlle de ( bile, dahi ) Roman Olsun' yarışma programına başlayan Alişan, Hadise için yaptığı şarkı ile popülerliği iyice ( hoşça, büsbütün, pekçe ) artan ünlü besteci Sinan Akçıl'dan da bir şarkı aldı.

NEDEN GERGİNLİK YAŞANDI?

İki yıl önce İbrahim Tatlıses, şov programında Alişan'ı veliahtı seçtiğini ilan etmişti. Ama bu duyuru daha akıllara yeni kazınmışken İmparator bu kez de, o dönem yakın dostu Seda Sayan'la birlikte ( omuz omuza, beraberinde, bile ) olan türkücü Nihat Doğan'ı da veliahtı ilan etti. İşte bu seçim, gerginlik yarattı. Alişan ekranlarda süren tartışmaları İbrahim Tatlıses'i çok sevdiğini ancak ( bir, yalnızca, sade ) kimsenin veliahtı olmak istemediğini söyleyerek noktalamıştı.


Hiç yorum yok: