30 Temmuz 2009 Perşembe

Köpekler için 5 yıldızlı otel

kpekler-iin-5-yldzl-otel.jpgSerdar Gökhan ÇİÇEK / KAYSERİ (AHT)

Kayseri'de 3 yıl önce kurulan ilk köpek oteli, müşterilerine 5 yıldızlı konfor sunarken, kameralı takip sayesinde köpeklerinizi 24 saat takip edebiliyorsunuz.

YAZIN BAĞ EVLERİNDE KIŞIN OTELLERİNDE KONAKLAYAN KÖPEKLER
Kayserili bir işadamının hayata geçirdiği köpek otelinde 24 saat ( zaman, sayaç, vakit ) ısı yalıtımlı kulübeler, doğa yürüyüşü, sağlık kontrolü, onlarca çeşit mama ve sabah egzersizi ücretsiz aktiviteler arasında. Area Dog & Kennel isimli işletmenin sahibi Ayhan Alan, yaklaşık 3 yıl önce faaliyete geçirdikleri köpek oteli ile kışın köpeklerine bakmakta zorlanan veya tatile köpeğini götüremeyen müşterilerin, köpeklerini köpek oteline yerleştirerek rahat ettiklerini belirterek, "Bize gelen müşterilerimizin büyük bir ( yek, yalnız, tek ) bölümü, bağ evi sahipleridir. Yazın bağlarında besledikleri köpeklerini, kışın apartmanlarında bakacak yerleri olmadığı için bizim otelimize teslim ediyorlar. Biz de onların köpeklerine kendi köpeklerimiz kadar iyi bakıyor, onları 5 yıldızlı bir otel konforunda bir kış boyunca ağırlıyoruz. Otelimizin prensipleri hayli güvenlidir. Tüm köpeklerimize en temiz ve kaliteli gıdaları sunarken, onların rahatlığı adına ısı yalıtımlı kulübelerimizde gerekli bakımlarını da sağlıyoruz. Gün içerisinde birçok kez doğa yürüyüşüne çıkartıp, ardından onlarca çeşit yemek imkânı sunup, gerekli uyku zamanlarında da onları sessiz bir ortamda ağırlıyoruz. Köpek otelimiz 5 yıldızlı kalitede olup, köpeklerini özleyen ya da görmek isteyen müşterilerimiz için de 24 saat internet sitemizden kamera ile takip imkânı veriyoruz. Bu sayede hem müşterilerimizin içleri rahat, hem de bizim köpeklerine nasıl davrandığımız ortaya çıkmış oluyor" şeklinde konuştu.

HAFTALIĞI 50, AYLIĞI 150 TL
Alan, otellerinin Türkiye'deki en ucuz ( ehven, bozuk, adi ) konaklama merkezi olduğunu da belirterek, "Bizim otelimizde günlük konaklama yok. Konaklama ücretleri haftalık ve aylık olarak belirlenir. Bir köpek için her şey dahil haftalık konaklama ücreti 50 TL olup, bu fiyat aylık 150 TL'dir. Bu fiyatlar dünyadaki en ucuz konaklama fiyatlarıdır" dedi.

Hiç yorum yok: