30 Temmuz 2009 Perşembe

Global Finance'tan Akbank'a 2 ödül

global-financetan-akbanka-2-dl.jpg

Akbank'ın, dünyanın önde gelen finans ( mal, para ) dergilerinden Global Finance tarafından bu yıl 10.'su düzenlenen ''En İyi İnternet Bankası'' araştırmasında iki ödül birden ( çabucak, takkadak, ansızın ) kazandığı bildirildi.

Akbank'tan yapılan yazılı açıklamada, bankanın ''Avrupa'daki En İyi Bilgi Güvenliği Girişimleri'' ve ''Avrupa'da En İyi Online Mevduat Kazanımı'' kategorilerinde ödüle layık görüldüğü belirtildi.

Yapılan açıklamada, Akbank'ın, online müşterileri çekme ve verilen hizmetteki güçlü strateji, web teklifleri ile müşteri elde etme başarısı, online müşteri sayısındaki büyüme, sunulan ( maruz ) ürün genişliği, internet uygulamalarıyla elde edilen somut yararlar ile web sitesi tasarımı ve işlevselliği kriterlerindeki başarıları nedeniyle ödüllendirildiği kaydedildi.

Açıklamada, derginin geleneksel olarak düzenlediği ''Dünyanın En İyi Internet Bankası'' araştırmasının 35 ülkeyi kapsadığı ve bölgesel ve global ( toptan, küresel ) kategoride kazananlara ödüllerin kasım ayında New York'ta yapılacak törenle verileceği ifade ( deyiş, dışa vurum, söyleyiş ) edildi.

AA

Hiç yorum yok: