24 Temmuz 2009 Cuma

''Hayalet Sevgililerim''

hayalet-sevgililerim.jpg

Matthew McConaughey ve Jennifer Garner'ın başrollerini paylaştığı ''Hayalet Sevgililerim'' adlı film, 24 Temmuz Cuma günü gösterime girecek.

Yönetmenliğini Mark Waters'ın yaptığı romantik komedi türündeki filmin diğer oyuncuları arasında Michael Douglas, Emma Stone ve Breckin Meyer, Robert Forster, Lacey Chabert ve Anne Archer yer alıyor.

Filmin konusu şöyle:

''Ünlülerin fotoğrafçısı Connor Meat (Matthew McConaughey), özgürlüğü, eğlenceyi ve kadınları seven,hiç bir şekilde bağlanmamayı ilke edinmiş müzmin bir bekardır.

Kardeşi Paul ise daha romantik biridir. Evlenmek üzere olan Paul'un büyük bir hata yaptığını düşünen Connor onu vazgeçirmek ister. Davetliler arasında Connor'ın cazibesinden etkilenmeyen tek kadın olan çocukluk arkadaşı Jenny (Jennifer Garner) de vardır.

Connor, düğünü mahvedecek gibi görünürken merhum amcası Wayne'den (Michael Douglas) bir uyarı alır. Connor'ın yaşam tarzında örnek aldığı Wayne amca, yeğenine vermek istediği acil mesajı Connor'ın geçmişte, şimdi ve gelecekte terk ettiği sevgililerinin hayaletleri aracılığıyla iletir.

Hayalet sevgililer Connor'ı başarısız ilişkilerle dolu bir hayat boyunca aydınlatıcı ve komik bir yolculuğa çıkarır.''


Hiç yorum yok: