24 Temmuz 2009 Cuma

Cem'i ararken kaçak rakı buldular

cemi-ararken-kaak-rak-buldular.jpgİstanbul'da başı kesilerek öldürülen lise öğrencisi Münevver Karabulut'un katil zanlısı olarak aranan Cem Garipoğlu ile ilgili bir ihbar Çorlu polisini alarma geçirdi. Tespit edilen 3 evde yapılan aramada Cem Garipoğlu'nun izine rastlanmadı, ancak bin 500 adet bandrolsüz içki ele geçirildi.

Göksel GÜRSOY / ÇORLU (AHT)

Münevver Karabulut cinayetinin zanlısı olan Cem Garipoğlu'nun, Çorlu'da kendilerine ait bir evde saklandığı ihbarı geldi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan ihbarda adresleri tespit edilen 3 eve Çorlu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri baskın düzenledi.

Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan arama izni ile Lüleburgaz'daki Burgaz rakı şirketinin müdürlerinin oturduğu Esenkent Mahallesi Emlak konutlarındaki dairelere eş zamanlı baskın düzenledi. Baskında Cem Garipoğlu'nun izine rastlanmazken baskın yapılan evlerin birinden bin 500 adet bandrolsüz içki çıktı. Evde bandrolsüz içki bulunması üzerine olaya Çorlu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri el koydu. Bandrolsüz içkiler Gümrük Müdürlüğü'ne teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Hiç yorum yok: