6 Ağustos 2009 Perşembe

HalkCard sahiplerine rahatlık


Halkbank'tan yapılan açıklamaya göre, HalkCard Advantage sahipleri, yeni uygulama ile birlikte ekstre bakiyelerini gecikme ( teehhür, rötar ) faizi ödemeksizin yılda 2 kez, 1 ay süreyle her seferinde 5 bin TL'ye kadar erteleme ( tecil, tehir, talik ) şansına sahip oluyorlar.
Halkbank, HalkCard Advantage sahiplerine ekstrelerini gecikme faizi ödemeden yılda 2 kez, 1 ay ( kamer ) süreyle erteleyerek ödeme zamanlarını bütçelerine göre ayarlama fırsatı sunuyor.
"Ekstre Rahatlık" sloganıyla hayata geçirilen uygulama ( tatbik, infaz, kılgı ) sayesinde HalkCard Advantage'lılar toplam bakiyeyi ya da ( bile, dahi ) asgari ( minimal, minimum ) ödeme tutarından az olmamak koşuluyla kendi belirleyecekleri bir miktarı, vergiler dahil sadece yüzde 2,25 hizmet ( bakım, özen, iş ) bedeli ödeyerek erteleyebiliyorlar. "Ekstre Rahatlık" özelliğinden ödeme sorunu bulunmayan ve en az 3 ekstresi kesilmiş olan bireysel kart sahipleri yararlanabiliyor.
HalkCard Advantage'a eklenen "Ekstre Rahatlık" özelliğini değerlendiren Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, yeni ( bakir, acar, tanınmayan ) sistemle kredi kartı borcunu düzenli ödeyen müşterileri ödüllendirdiklerini belirterek şunları ifade etti: "Bankamız, kredi kartlarında yaptığı atılımla bireysel müşteriler için de bir çekim merkezi haline geldi. Biz de müşterilerimizin Halkbank'a duyduğu bu ilgiyi sürekli kılacak, hayatlarını kolaylaştıracak uygulamaları ard arda hizmete sokuyoruz. Bankamız,
2009'un ilk 6 ayında kredi kartlarında yüzde 20 ciro büyümesi elde etti. Böylece sektörün en hızlı büyüyen ikinci bankası konumuna geldik. Yılın geri kalanında da aynı performansı sürdürmeyi ve yılsonunda en hızlı büyüyen banka sıralamasında birinci ( bir numara ) olmayı hedefliyoruz."
HalkCard Advantage sahiplerinin, "Ekstre Rahatlık" uygulamasından yararlanmak için ekstre kesim tarihi ile son ödeme tarihi arasında 444 0 400 numaralı Halkbank Dialog hattını aramaları veya şubelere başvurmaları yeterli oluyor.

İHA

Hiç yorum yok: