6 Ağustos 2009 Perşembe

Bu nasıl anne?

Mehmet YAYLIOĞLU / KÜTAHYA (AHT)

Anne yaramazlık yapan 3 çocuğunu önce dövdü, sonra eve kilitleyip ortadan kayboldu. Yalnız kalan çocuklardan 9 aylık bebeğin üzerine 72 ekran ( görüntülük ) televizyon düştü. Anne ise hala ortalarda yok.Bebek devlet ( talih, mutluluk, büyüklük ) korumasına alınıyor.

Üç cocuğun eve kilitlendiği ve birisinin de ölümden döndüğü olay Kütahya'nın Gaybiefendi Mahallesi Gümüş Sokağındaki Kıcık ailesinin evlerinde meydana geldi. Üç çocuk annesi 26 yaşındaki Dilek Kıcık, öğle saatlerinde yaramazlık yaptıkları için kızdığı 9 aylık Beyza, 3 yaşındaki Emre ve 5 yaşındaki Gülbahar'ı önce tartakladı, ardından da üç kardeşin üzarine kapıyı kilitleyip, evi terk ( vazgeçme, ayrılma, bırakma ) etti.

Bir süre ağlayan ve sonra oyuna dalan çoocuklardan 3 yaşındaki Emre televizyonun üzerine çıkmaya kalkışyınca devrilen 72 ekran ( görüntülük ) televizyon, yerde yatan ve 9 aylık Beyza'nın üzerine düştü. Çocuklar büyük korku ( irkinti, endişe, havil ) yaşayıp ağlamaya başlarken, kapı lkilikti olduğu için dışarıya da çıkamadılar. En büyük kardeş Gülbahar pencereyi açıp bağırarak yardım isteyince çağırılan polis geldi ve çocukları kurtardı. Bu arada üzerine televizyon düşen minik Beyza'nın yapılan muayenesinde mucize ( şaşırtıcı, tansık, olağanüstü ) eseri hiç bir şeyinin olmadığı görülünce herkes derin bir nefes aldı. Alınan bilgiye göre minik Beyza'nın tedavisinin ardından devlet korumasına alınacağı, diğer iki çocuğunr ise babaya verileceği öğrenildi.

Baba Mustafa Kıcık ise olayla ilgili konuşmak istemezken eşinin nerede olduğunu bilmediğini söyledi. Polis anneyi bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Hiç yorum yok: