10 Ağustos 2009 Pazartesi

Yaşları küçük, cesaretleri büyük hırsızlar

 

Erzincan'da organize bir şekilde hırsızlık yapan küçük yaştaki üç çocuğun görüntüleri, izleyenleri hayretler içinde bıraktı. İşyerine ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenen çocuk hırsızlar yakalanırken, sabıkalı oldukları ortaya çıktı. 

VİDEO İÇİN TIKLAYIN... 

Erzincan da özel bir ( yeksan, benzer, tek ) işyerine gelen ve güvenlik kameraları tarafından görüntülenen, çocuk yaştaki hırsızların önce keşif yaptıkları görülüyor. Bir şeyi sormak ( istimzaç etmek, sual etmek, araştırmak ) bahanesi ile işyerinden içeriye giren hırsızlardan biri yaptığı keşif sonrası dışarıda bulunan arkadaşlarına bilgi veriyor. Bir müddet daha etrafı kontrol eden hırsızlar, sekretere ait masanın üstünde bulunan cep telefonunu çalmak üzere tekrar işyerine giriyor. İçerdeki çalışanlardan habersiz bir şekilde içeriye giren hırsız, masanın üstünde bulunan cep telefonunu alarak hızla dışarı çıkıyor. Görüntünün devamını izleyen işyeri çalışanları organize bir şekilde yapılan hırsızlığı görünce hayretler içinde kalarak polise haber veriyor.

İş yerinde bulunan güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, kimliği tespit ( saptama, belirleme, sabitleme ) edilen ve yaşının nerdeyse iki katı suç dosyası bulunan küçük yaştaki hırsızları kısa sürede yakaladı.

AHT / KEMAL ÖZDEMİR


Hiç yorum yok: