10 Ağustos 2009 Pazartesi

Polis memuru bıçaklandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir polis ( zabıta, kolluk, kollukçu ) memuru, tartıştığı komşusu tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı. Polis memurunu bıçaklayan şahıs, gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Polis Karakolu'nda görev yapan polis ( zabıta, kollukçu, aynasız ) memuru Ali Bıyıklı (36), Cikcilli beldesi Saraybeleni mahallesindeki Yılmazoğlu apartmanında oturan ve evli olduğu öğrenilen komşusu Cemil Y.'nin (36) evine gitti. Bıyıklı, apartmana girerken Cemil Y. ile karşılaştı ve tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Cemil Y. belinden çıkardığı bıçakla polis memuru Ali Bıyıklı'yı sol bacağından 3 kez bıçakladı. Cemil Y., daha sonra ( bilahare, ahir, ileri ) yere yığılan polisin kafasına sert bir ( yeksan, sadece, tek ) cisimle vurdu.

Apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çağrılan 112 ekipleri, yaralı polisi memurunu Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanenin acil servisinde ilk müdahalesi yapılan Bıyıklı, daha sonra ameliyathaneye alındı. Ayağındaki ve başındaki yaralara dikiş atılan polisin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis memurunu bıçaklayan Cemil Y. bir süre sonra Alanya Emniyeti Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler tarafından apartmanda gözaltına alındı. Kavganın neden çıktığı araştırılıyor.

Hiç yorum yok: