27 Temmuz 2009 Pazartesi

Kıbrıs'ta Ferhat Göçer rüzgarı

kbrsta-ferhat-ger-rzgar.jpg

Ferhat Göçer KKTC'nin turizm başkenti Girne'deki Jasmine Court otelde düzenlenen yaz balosunda bin kişilik davetli ( çağrılı ) kitlesi karşısında unutulmaz bir konser ( dinleti ) verdi.
Özel orkestrası eşliğinde en sevilen ( müstehap, yüzü sıcak ) parçalarını seslendiren Göçer'e zaman zaman seçkin davetlilerin oluşturduğu bin kişilik koro da eşlik etti. Göçer'in sürpriz olarak sunduğu Michael Jackson ve Cem Karaca'nın şarkılarından oluşan potpori büyük alkış aldı. Uzun zamandır gece davetlerine katılmayan KKTC'nin Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş ve eşi Aydın Denktaş ise 60'ncı evlilik yıldönümlerini kutladıklarını açıkladı. Bunun üzerine Ferhat Göçer, Dentaş'ların yıldönümlerini ve 20 Temmuz Barış Harekatı'nı
kutladı.
Denktaş, davetlilerin ayakta dinlediği ve büyük alkış alan kısa konuşmasında Türkiye sayesinde ( sebebiyle, yardımıyla ) Kıbrıs Türklerinin yok edilmekten kurtarıldığını anlattı. Evlilik üzerine Sokrates'in bir deyişini hatırlatan Denktaş, "Evlenin gençler, karınız iyi çıkarsa mutlu, çıkmazsa filozof olursunuz" dedi ve kendisinin çok mutlu ( ışıklı, hümayun, berhudar ) olduğunu belirtti.
Gece Onuncu Yıl Marşı ve havai ( değersiz, uçarı, boş ) fişek gösterileri ile devam etti. Konser sonrası konuklar şanslarını denemek üzere otel casino'suna geçti.

İHA


Hiç yorum yok: