4 Ağustos 2009 Salı

Sultan Park'ta hayat başlıyor

sultan-parkta-hayat-balyor.jpg

Sultanlar Grup şirketlerinden Sultanlar Yapı Endüstri A.Ş tarafından İstanbul Kurtköy’de inşa edilen Sultan Park’ta hayat başlıyor. Sultanlar Yapı Endüstri A.Ş’nin tamamen kendi öz kaynaklarıyla geliştirip tamamladığı Sultan Park projesi 5 Blok 110 konuttan oluşuyor. Projedeki 110 konutun 80 adeti satılmış durumda. Evler, Ekim ayından itibaren sahiplerine teslim edilecek ve Sultan Park’ta hayat başlayacak.

İstanbul’un son ( hitam, hudut, geri ) yıllarda en çok dikkat ( uyanıklık, nazarıitibar, özen ) çeken gelişme bölgelerinden biri olan Kurtköy’de gerçekleştirilen Sultan Park projesinin en önemli özelliği, Sabiha Gökçen Havaalanı’na,  Formula1 pistine, Viaport ve Atlantis alışveriş merkezlerine olan ( vaki, hasıl, kâin ) yakınlığı. Havaalanı sebebiyle önü açık olan ve kapanmaz bir manzarası bulunan Sultan Park, 29 Ekim 2009’da Sabiha Gökçen’deki uluslararası terminalin harekete geçmesi, yerli ve yabancı bir çok havayolu şirketinin uçuşa başlaması nedeniyle ( hasebiyle, yüz, haysiyetiyle ) konut talebinin artması ile değerini arttıracak ve yatırımcılar için doğru bir tercih olacak.

Havayolu çalışanlarının da büyük ilgi gösterdiği Sultan Park projesi, birinci ( bir numara ) sınıf kaliteli malzeme ile inşa edildi. Coria marka tezgah, Frankie davlumbaz ve set üstü ocak, mutfakların yaşam kalitesini arttırırken, yemek yapmayı da ayrı bir keyif haline getirecek.

Sultanlar Yapı Endüstri A.Ş’nin arsa sahipleriyle kat karşılığı yaptığı anlaşma ve tamamen kendi öz sermayesiyle tamamladığı Sultan Park’ta geniş yeşil alanlar, spor sahaları, çocuk oyun alanları, süs havuzları ve parklar bulunuyor. Sultan Park’ta yaşayacak olanların sahip olacağı en büyük avantajlardan biri de site ( kent, şehir ) aidatlarının düşük olması. Her biri 9 kattan oluşan blokların hepsinde kapalı otopark imkanı da bulunuyor.

Büyük bir yatırım fırsatı sunan Sultan Park’ta 1+1, 2+1 ve 3+1 büyüklüğünde daire seçenekleri bulunuyor. Konutların metrekare fiyatı ise ortalama 1672 TL.

 

Hiç yorum yok: