23 Nisan 2007 Pazartesi

Erkekler ve merak edilenler!!!!



Hicbir erkegin gercekte kafasindan neler gecirdigini merak ettiniz mi ve sormaya korktunuz mu? Yalniz degilsiniz! Sizin icin en cok merak edilen bes soruyu bulduk. Bakalim erkek perspektifiyle verilen cevaplar tahmin ettiginiz gibi mi?


1. Erkeklerin hepsi ayni cinsel fantezileri mi kurar? Ve bunlar nelerdir?

Erkeklerin fantezileri buyuk ihtimalle dusundugunuzden daha erkekce. Bu fantezilerin icinde cogunlukla birden fazla insan, yabanci maddeler veya Fransiz hizmetci kiyafetleri yer almiyor. Erkek cinsel fantezilerinde siki bir formul var : Atesli ve cilgin bir cinselligi olmamasi gereken insanlarla yasamak. Bu listenin icerisine platonik arkadaslar, kiz arkadaslar, eslerin yakin arkadaslari veya yatakta iyi olan eski kiz arkadaslar girebiliyor.

2. Erkekler partnerlerinin kendilerinden cok para kazanmasini umursarlar mi?

Evet. Bunu saklamaya calissalar veya onemsiz oldugunu soyleseler bile gercekte bir kadinin daha fazla para kazanmasi egolarina vurulmus bir darbe gibi hissederler. Bunun yaninda butun evin gecimini saglamak da hoslarina gitmiyor. Bir baskasinin finansal stabilitesinden sorumlu olmak onlar icin buyuk bir baski haline geliyor.

3. Partnerimin beni aldattigini nasil anlarim?

Buradaki en onemli nokta guvendir. Unutmayin ki partnerinize bu konuyla ilgili herhangi bir soru sordugunuz zaman onun bagliligini sorguluyorsunuzdur. Ve hicbir zaman somut bir kanitiniz olana dek partnerinizin sizi aldattigina emin olamazsiniz. Peki ya supheleniyorsaniz fakat ispatlayamiyorsaniz?

Size, klasik aldatma sinyallerini siralayabiliriz :

Isi oldugu icin eve gec gelecegini soyler fakat aradiginizda onu ofiste bulamazsiniz, cinsellik yasamak veya yakinlasmak istemez, surekli kiz arkadasi veya bir is arkadasindan bahseder, sizinle olmadigi zamanlarda nerede oldugu konusunda cok tepkili davranir... Fakat, yine de bunlarin hicbirisi sadakatsizligin gostergesi degildir. Partnerinizi suclamadan once genel olarak iliskinizdeki guven meselesini sorgulayin. Gercek ve guvenilir bir iliskiye baslamadan once hislerinizin ve birlikte nasil yapabildiginizin farkina varin. Bu kolay degil ama yapilmasi mumkun.

Guven hicbir zaman kesin bir sey degildir. Bizi hassas biraktigi icin cok degerlidir. Bunun yaninda guven destegi hayattaki en zengin hazinedir. O yuzden duygularimiz hakkinda durust olma riskine deger, ne kadar aci verecegi onemli degil. Iyi sanslar!

4. Erkekler ilk bulusmada cinsel birliktelik yasayan kadinlar hakkinda gercekte ne dusunur?

Gercek su ki ucuz biri oldugunuzu dusunur. Fakat, bunun kotu bir sey oldugu soylenemez. Onemli olan sizin bir iliskiden ne beklediginiz. Partneriniz kendisinin bir istisna olduguna ve karsiniza cikan her erkekle yataga girmediginize inansa da bu davranis gelecekteki iliskinizin cogunlukla cinsellik uzerine kurulu olacagini gosterir. Ilerde bulusmak icin plan yaptiginizda sizi yemek masasinin karsisinda degil, ustunde hayal edecektir. Bunun yerine, biraz zaman vermeli ve birbirinizi tanimaya calismali ve fiziksel yakinligin zamanla olusmasini saglamalisiniz. Bu konudaki tek istisna, eger partneriniz onceden yakin arkadasiniz ise bu sureci daha kisa tutabilmenizin de dogru oldugudur.

5. Neden erkekler ayrildiktan sonra geri donerler?

Acik konusmak gerekirse, erkeklerin ayrildiktan sonra geri donmesinin sebebi uzun zamandir yasamadiklari bir seyle yuz yuze gelmeleri ve bundan dolayi telaslanmalaridir. Bir erkek, ayrildiktan hemen sonra sizi aradiysa bilin ki size gercekten deger veriyordu, hatasini anladi ve iliskiyi duzeltmek icin elinden geleni yapmak istiyor. Bunun yaninda aylar sonra sizi ararsa, sizi gercekten ozlemis olduguna ve sizin ne kadar ozel oldugunuzu anladigina inanin. Ama eger sizi ayrildiktan iki uc hafta sonra ariyorsa aldanmayin. Erotik ihtiyaclarini karsilayacak birini bulamadigi icin size geri donuyordur. Telefon defterinizden adini silmenin vakti gelmistir.



Hiç yorum yok: